ISSN 2457 - 3973

Petrecere cu zeci de oameni într-un local din Târgu Neamț, întreruptă de polițiști

O petrecere cu circa 40 de oameni organizată într-un local din Târgu Neamț a fost întreruptă, duminică, de polițiștii din localitate.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul Georgiana Moșu, a declarat că oamenii legii s-au autosesizat cu privire la petrecere și au descins la fața locului.

”În jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat (aniversare) în incinta unui local public din orașul Târgu-Neamț, la care participă mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind identificate aproximativ 40 de persoane.  De asemenea, evenimentul organizat a fost întrerupt de forțele de ordine”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 4.000 de lei.

”Aducem în atenția cetățenilor faptul că, în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare, se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private”, a mai declarat agentul Georgiana Moșu.

Articolul anterior

Accident la Gârcina. Un tânăr de 19 ani a fost luat cu SMURD-ul.

Articolul următor

Peste 130 de permise au fost reținute de polițiștii din Neamț, săptămâna trecută

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *