NewsAllert :

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

Tânăr de 18 ani – mort în accident rutier la Borlești! Mașina s-a rupt în două!

Bărbat scos mort dintr-o fântână din Pângărați

CJSU Neamț aprobă astăzi: școlile din Piatra-Neamț și Bicaz, exclusiv în on-line! Barurile, restaurantele, cafenelele – închise!

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

Municipiul Piatra-Neamț și orașul Bicaz au trecut în SCENARIUL ROȘU! La ce să ne așteptăm?!

Senatorul Dan Manoliu a demisionat din PSD Neamț! Candidează locul 1 Senat din partea PRO România!

Țigări de contrabandă vândute din camion la Alexandru cel Bun. Șoferul din Belarus a fost reținut.

Județul Neamț a depășit 5.000 cazuri COVID! Piatra-Neamț și Bicaz – aproape de SCENARIUL ROȘU!

  • 24 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Petronel Mancaș (PNL), garantat de echipa Ludovic Orban – Mugur Cozmanciuc pentru Primăria Pângărați

  • ”Va fi un primar destoinic, am încredere în el”, a declarat președintele PNL, prim-ministrul Ludovic Orban
  • ”Ca președinte al CJ Neamț voi susține toate proiectele pentru Pângărați”, a spus Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț și candidat la președinția CJ Neamț

Petronel Mancaș este candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Pângărați.

Actualul viceprimar este pregătit să facă pasul pentru a prelua la cel mai înalt nivel destinele locuitorilor din Pângărați și nu o spune doar el, ci și liderii PNL.

Președintele PNL, prim-ministrul Ludovic Orban, a fost prezent, duminică, în județul Neamț, și a stat de vorbă cu Petronel Mancaș căruia i-a promis tot sprijinul Guvernului.

”Mă bucur că fac parte din echipa PNL Neamt, o echipă tânără si dinamică cu oameni demni, responsabili si implicati, cu o sănătoasă experientă administrativă, în frunte cu domnul presedinte Mugur Cozmanciuc. Este un adevarat lider care ne învata, sprijină si îndruma si alături de care sînt convins că putem recâstiga bunăstarea si respectul care îl merităm la Neamt. Vă astept iubitori de ţară alături de noi pe câmpul de luptă al reclădirii de spirit românesc Schimbarea şi începutul unui drum nou începe cu noi de aici, de jos ,de la sat, de la comună, de la orase; aici e temelia acestei ţări şi să o rezidim din credinta, muncă, seriozitate, bunătate, implicare și respect”, a declarat Petronel Mancaș, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Pângărați.

”Va fi un primar destoinic, am încredere în el. Vom susține la Guvern toate proiectele pe care Petronel Mancaș, în calitate de primar al comunei Pângărați, le va depune. Și știu că va avea și sprijinul lui Mugur Cozmanciuc în calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, președintele PNL.

Mugur Cozmanciuc a garantat și el pentru Petronel Mancaș.

”Așa cum a spus și prim-ministrul României, domnul Ludovic Orban, voi susține și eu, ca președinte al Consiliului Județean Neamț, toate proiectele pe care le va avea comuna Pângărați, prin viitorul primar Petronel Mancaș. Este un om serios și a dovedit asta și ca viceprimar al comunei însă este timpul ca domnul Petronel Mancaș să se implice mai bine, mai mult, iar noi îi vom acorda tot sprijinul. Sunt o serie de proiecte pe care le-am discutat deja și pe care le vom pune în practică imediat astfel încât calitatea vieții locuitorilor din Pângărați să creacă. Avem la dispoziție fonduri europene, fonduri guvernamentale și vom aloca și de la Consiliul Județean fondurile necesare dezvoltării comunității. Îi rog pe locuitorii din Pângărați să aibă încredere în Petronel Mancaș și echipa PNL iar la alegerile din 27 septembrie să fie alături de ei, dar și de echipa liberală de la Consiliul Județean, și de mine, în calitate de viitor președinte al Consiliului Județean Neamț”, a declarat președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

În ultimele săptămâni, Petronel Mancaș a avut o serie de întâlniri și cu ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Agriculturii, Adrian Oros sau ministrul Economiei, Virgil Popescu.

De asemenea, europarlamentarii Cristian Bușoi, Siegfried Mureșan și Rareș Bogdan s-au aflat alături de Petronel Mancaș și i-au dat asigurări că îl vor sprijini în toate proiectele.

În vârstă de 43 de ani, Petronel Mancaș este din anul 2016 viceprimar al comunei Pângărați.

În coordonarea sa au intrat întreținerea sistemelor de apă și canalizare, salubrizarea comunei, sistemul de iluminat public, autorizarea și avizarea unor activități, coordonarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență,lucrările de infrastructură, inclusive cele cu fonduri europene.

Petronel Mancaș este absolvent de studii superioare (Facultatea de Silvicultura si Exploatari Forestiere Brașov) și până să fie ales viceprimar al lucrat în mediul privat dar și la Agenția pentru Plăți și Intervenție în Agricultură.

CV-ul său este unul care îl recomandă iar proiectele pregătite pentru Primăria Pângărați, alături de echipa PNL, vor aduce comuna la un nivel european.

Articolul anterior

Fetiță accidentată pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț! Șoferul a intrat apoi pe contrasens!

Articolul următor

Încă o clasă din Piatra-Neamț își suspendă cursurile din cauza COVID

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *