ISSN 2457 - 3973

Piatra Neamț Tuning Fest, în perioada 30 iulie – 01 august

Piatra Neamț Tuning Fest este un eveniment cu tradiție, așteptat și iubit de public, care adună în fiecare an un număr mare de spectatori, organizat de Autocustoms cu sprjinul Primăriei Piatra-Neamţ, IPJ Neamt și COMES SA care reunește pasionații de mașini din toata țara și nu numai.

Mașinile prezente au în general modificări spectaculoase , menite să arate ce anume se poate modifica la o mașină, cum și cât de extreme pot fi aceste modificări.

Vineri – 30 iulie, o parte din mașinile participante vor fi prezente în parcarea Kaufland din zona gării, după care vor pleca într-o paradă pe traseul str. Bistriței, City Mall, bd. Decebal, Casa de Cultura, bd. Republicii, Piața Ștefan cel Mare, str. Mihai Eminescu, pod Căprioara, Ștrandul Tineretului.

Deschiderea oficială a evenimentului va fi vineri la ora 18.00, iar începând de sâmbătă veți putea admira mașinile participante la expoTuning și car audio la care veti putea admira peste 120 de masini în Ștrandul Tineretului, o locație inedită pentru a organiza un astfel de eveniment.

Ziua de duminică se va încheia cu decernarea premiilor.

În paralel cu expozitia auto se desfășoară și o Etapă internatională de db Drag, cel mai cunoscut Campionat de Car Audio la nivel mondial, dar și o etapă demonstrativă Emma, un nou concept de campionat tot în domeniul car audio. Aceste concursuri  constau în măsurarea presiunii sonore, dar și calitatea sunetului.

În cadrul evenimentului avem și un invitat special ce ne va încânta cu saxofonul: Mary Ann Sax.

Timp de trei zile ne vom aduna, bucura, relaxa și vom putea sărbători împreună pasiunea ce ne unește și vă invităm pe toți alături de noi pentru că veți avea cu siguranță ce vedea!

Asociația Autocustoms Piatra-Neamț

Articolul anterior

Tarifele de blocare-deblocare a autovehiculelor parcate neregulamentar în Piatra-Neamț actualizate pentru respectarea comunității

Articolul următor

Grav accident rutier, vineri, la Taşca. Traficul rutier este blocat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *