ISSN 2457 - 3973

Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor se dezice de “pactele” promise de vechile partide

COMUNICAT DE PRESĂ

În ultimele săptămâni, organizația Neamț a PNL a decis să utilizeze în comunicatele de presă formulele „Pact pentru dezvoltare”, „Pact pentru normalitate” sau „Pact pentru sănătate” pentru a prezenta măsurile pe care aceștia le promit cetățenilor din Neamț. Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor dorește să transmită oficial că formula aleasă de PNL este identică cu forma de comunicare în spațiul public a programului politic PACT, care se regăseste la adresa:  http://www.pactpentruromania.ro/programul_politic.

Deși PACT nu pretinde dreptul exclusiv de a utiliza aceasta formulă, reprezentanții săi atrag atenția că expresia aleasă de PNL reprezintă doar o coincidență și nu există nicio afiliere între cele doua formațiuni politice. PACT susține implicarea publică a noilor formațiuni și nu are niciun fel de colaborare cu vechile partide politice.

***

PACT reunește „tinerii” – nu atât ca vârstă, cât mai ales ca spirit — toți cetățenii care încă mai cred în șansa unui viitor mai bun pentru România și își asumă responsabilitatea de a acționa împreună pentru acest ideal.

PACT are o orientare politică de centru și militează pentru responsabilizarea și implicarea cetățenilor în formularea și punerea în practică a soluțiilor de dezvoltare, într-un cadru de dialog pragmatic și axat pe nevoile comunității. Proiectul de țară asumat este atingerea într-o generație a nivelului mediei UE pentru toți indicatorii fundamentali de dezvoltare.

Demersul nostru se bazează pe patru principii fundamentale: Profesionalism, Acțiune, Comunitate, Transparență. Într-un cuvânt: PACT.

Articolul anterior

Prima ediție a Festivalului Dacic din Piatra Neamț are loc sâmbătă, 14 mai

Articolul următor

Primăria Piatra Neamţ vinde prin licitaţie 311 metri pătraţi de teren

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular