ISSN 2457 - 3973

PMP Neamț, primul partid cu liste complete pentru parlamentare

PMP Neamț este prima filială a unui partid din județul Neamț care are liste complete pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Deocamdată nu a fost stabilită ordinea candidaturilor cum nici nu au fost validate de Consiliul Executiv Național. Acest lucru se va face la sfârșitul lunii septembrie.

În ordinea alfabetică, la Senat și-au depus dosarele de candidatură Antăl Dorin, Lupu Costache, Niță Geo Ovidiu, Tatomir Alina Mihaela.

La Camera Deputaților sunt depuse candidaturile lui Bighiu Silviu, Burlacu Ștefan, Bursuc Marius Marian, Călin Cătălin Laurențiu, Chelmuș Elena, Didilă Elena, Dulamă Laurențiu Cristinel, Harbuz Liviu, Moisii Constantin, Popa Andrei Tudor și Ungurianu Cristian.

”Decizia finală privind ordinea pe listă va fi luată în ședința Consiliului Executiv Național iar orice comentarii pe acest subiect sunt simple speculații interesate”, a anunțat Laurențiu Dulamă, președintele PMP Neamț, într-un comunicat de presă.

Mai adăugăm doar, fără a specula interesat, că pe listă vedem un mixt de candidați trecuți prin PDL, PNL, PSD, UNPR și PP-DD, ceea ce nu este neapărat un fapt anormal, atâta vreme cât și la celelalte partide vom vedea situații similare.

Și, un amănunt despre care am mai scris, este că liderii PMP Neamț sunt conștienți că vor obține maxim un mandat de deputat. Cine va fi acela?

sursa foto: facebook PMP Piatra Neamț

Read Previous

Primul candidat ”de import” pentru parlamentare în județul Neamț!

Read Next

Astăzi are loc echinocțiul de toamnă. Ce înseamnă acest lucru?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *