ISSN 2457 - 3973

PMP Piatra-Neamț are un nou birou de conducere! Plus un potențial candidat la Primărie!

Vinerea trecută au avut loc alegeri interne în cadrul organizației PMP Piatra-Neamț, în prezența a fix 184 de membri ai organizației locale.

În urma alegerilor a fost validat noul Birou Executiv Local iar Cristian Sauciuc a fost ales președinte al organizatiei PMP Piatra-Neamț.

”Noul birou este format din oameni cu experiență, alături de ei venind și tineri care aduc cu ei puterea de muncă și dorința de a învinge. Organizația PMP Piatra-Neamț își propune ca la alegerile locale din 2020 să obțină un scor din 2 cifre precum și funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț”, a declarat, pentru newsallert.ro, președintele filialei pietrene, Cristian Sauciuc.

De altfel, Sauciuc este unul dintre cei care și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar al municipiului din partea PMP.

La alegerile interne din PMP Piatra-Neamț au participa, pe lângă președintele filialei județene, viceprimarul Bogdan Gavrilescu, și președintele ALDE Neamț – Ion Asaftei și coordonatorul PRO România Neamț, Liviu Harbuz.

Articolul anterior

Ninge ca în povești în județul Neamț, la început de săptămână (foto-video live)

Articolul următor

Un individ din Săvinești a fost reținut după ce și-a snopit în bătaie concubina

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *