ISSN 2457 - 3973

PNL Neamț, câștigătorul moral al referendumului din județ! Urmează și electoral?!

PNL Neamț este câștigătorul moral și al referedumului desfășurat în județ, având în vedere ostilitatea cu care s-a confruntat din partea celorlalte partide.

Prezența în județul Neamț, la referendum, a fost de 36 la sută, ceea ce înseamnă că a fost validat și aici. Iar rezultatul votului anticipează și un scor net favorabil președintelui Klaus Iohannis.

Este clar meritul întregii echipe condusă de președintele Mugur Cozmanciuc, alături de primarul de Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, primarul de Roman, Lucian Micu, senatorul Eugen Țapu Nazare, deputatul Laurențiu Leoreanu, consilierii județeni și cei locali, primarii liberali. De altfel, mitingul organizat pe 9 mai, la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț, unde au participat peste 5.000 de liberali din tot județul, anticipa drumul corect pe care se află organizația PNL Neamț.

Prezența la referendum la nivel național este de 41,27 la sută dar asta nu știrbește cu nimic scorul din Neamț. Asta pentru că Neamțul se află într-o hartă înroșită, până mai ieri, așa cum erau toate județele Moldovei.v

Situația s-a schimbat radical odată cu ziua de astăzi. Iar PNL Neamț este câștigătorul moral al zilei. Deocamdată, doar moral! Urmează și rezultatele la europarlamentare!

Articolul anterior

Cifre uluitoare în sondajul la ieșirea de la urne! Iată ce ar putea fi în Neamț!

Articolul următor

PNL Neamț câștigă în fief-urile PSD din județ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *