ISSN 2457 - 3973

Poliţia Locală Piatra-Neamţ a luat “la puricat” taximetriştii

Poliţia Locală Piatra-Neamţ a efectuat o nouă acţiune de verificare a taximetriştilor pentru a constata dacă aceştia respectă măsurile privind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, mai mulţi taximetrişti au fost depistaţi încălcând legea fapt pentru care au fost amendaţi.

“Locuitorii municipiului Piatra Neamț merită un transport public civilizat și care să corespundă cerințelor legale în vigoare. Transportul taxi, un mijloc des folosit în ultima perioadă trebuie să ofere cetățenilor confort, siguranță și măsuri sanitare pentru a preveni răspândirea COVID 19. În perioada 15.02.2021 – 21.02.2021, întregul efectiv de polițiști locali ai Biroului Siguranță Rutieră – Poliția Locală Piatra Neamț a organizat și derulat o acțiune specifică pentru combaterea încălcării legislației în vigoare de către persoanele care desfășoară activități de taximetrie cât și privind respectarea măsurilor pentru prevenirea răspândirii SARS – COV 2. Cu această ocazie, au fost verificați 109 conducători auto care practicau transport public în regim taxi. Zece dintre aceștia au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 1.500 de lei, iar pentru un operator autorizat transport taxi s-a dispus și măsura complementară de reținere a autorizației pentru lipsa asigurării pentru persoane și bunurile acestora”, se arată în comunicatul de presă al Poliţiei Locale Piatra-Neamţ.

Poliţiştii spun că astfel de acțiuni vor continua, periodic, pe tot parcursul anului 2021.

Articolul anterior

Accident rutier cu două şoferiţe la Dumbrava Roşie, marţi – 23 februarie

Articolul următor

Femeie din Neamţ, condamnată la închisoare pentru că nu şi-a lăsat fostul soţ să viziteze copilul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *