ISSN 2457 - 3973

Polițiștii de la Transporturi au făcut o razie printre taximetriștii de la Gara Piatra Neamț

În data de 21.09.2016, polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț au acționat împreună cu reprezentanți ai I.T.M. Neamț, Serviciului Județean de Metrologie și R.A.R. în parcarea TAXI din stația CFR Piatra Neamț, pentru verificarea legalității desfășurării transportului rutier în regim TAXI.

În intervalul orar 10.00 – 12.00, au fost verificate un număr de 8 autovehicule, fiind legitimate 8 persoane, cărora le-au fost prezentate riscurile nerespectării Legii 38/2003 ”privind transportul în regim taxi și de închiriere”. De asemenea, pentru abaterile constatate au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1625 lei, două dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 iar una pentru nerespectarea prevederilor Legii 38/2003. Totodată au fost reținute un certificat de înmatriculare și o autorizație taxi.

În perioada următoare, acest gen de activități vor fi continuate pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică prin depistarea persoanelor care practică ilegal activitatea de taximetrie.

Articolul anterior

Un bătrân de 75 ani din Vânători-Neamț a accidentat o fetiță de 9 ani și apoi a fugit!

Articolul următor

Statistici îngrijorătoare: doar unul din trei părinți din Neamț își vaccinează bebelușul împotriva rujeolei!

Un comentariu

  • Doar la taximetriștii legali. Pe cei ilegali nu pot. Aia nu au nici un act ce sa verifice.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *