ISSN 2457 - 3973

Polițiștii nemțeni au descins de sărbători la obiectivele care operează cu valori

În perioada sărbătorilor de iarnă 2017-2018, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliţiei Române, polițiștii structurii de ordine publică din cadrul IPJ Neamț, au fost angrenați în acțiuni, pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor obiective.
Astfel, polițiștii Serviciului de Ordine Publică Neamț au controlat 232 de obiective care operează cu valori, respectiv 66 de centre comerciale, 33 de stații de distribuire carburanți, 57 de casierii, dar și alte categorii de unităţi.
În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5600 de lei.
Acțiunile au vizat și verificarea modului de executare a serviciului de pază la obiectivele economice asigurate cu pază fizică proprie sau angajați în cadrul societăților specializate de pază și protecție, fiind sancționate două societăți pentru nerespectarea prevederilor în domeniu.
Poliţiştii vor continua și în perioada următoare acţiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului şi verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.

Articolul anterior

Cât câștigă în medie un angajat din județul Neamț! Harta cu salariile din toată țara!

Articolul următor

Trei șoferi beți din Neamț s-au ales cu dosare penale

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *