ISSN 2457 - 3973

Prefectul Adrian Niţă a cazat noaptea trecută, la Oglinzi, 100 mame şi copii refugiaţi din estul Ucrainei

Prefectul Vasile-Adrian Niţă s-a ocupat, noaptea trecută, de cazarea a 100 mame şi copii refugiaţi din Ucraina, în centrul de agrement ce aparține Direcției Judetene pentru Sport si Tineret de la Oglinzi.

„Sunt în marea lor majoritate copii de vârste mici, între 5 și 10 ani (la prima vedere, maxim 20 de mame și 80 de copii). Provin din estul Ucrainei unde zilele acestea se dau lupte aprige la care participă chiar și părinții acestor copii. În tabăra de la Oglinzi, copiii vor avea asigurate facilitățile necesare pentru a-și putea continua cursurile online și pentru a-și putea petrece timpul liber pe durata șederii în județul nostru. Astăzi, copiii vor vizita Cetatea Neamtului și Casa lui Creanga din Humulesti. Încercam astfel să le distragem atenția de la traumele suferite din cauza războiului”, a declarat prefectul Vasile-Adrian Niţă.

IPJ și Politia Locală Tg Neamț vor asigura paza în zonă.

Astăzi, reprezentanții DSP Neamţ îi vor vizita pe copii pentru a verifica starea lor de sănătate, a precizat prefectul Niţă.

La acțiunea de noaptea trecută au participat lucrători ai ISU, IPJ, IGI, IJJ și DJST.

Tot astăzi, copii vor vizita Cetatea Neamtului și Casa lui Creanga din Humulesti. Încercam astfel să le distragem atenția de la traumele suferite din cauza războiului.

Articolul anterior

Pod peste râul Secu, construit de Consiliul Județean (video)

Articolul următor

Accident în Piatra-Neamţ. Un şofer băut din Piatra Şoimului a intrat într-o maşină condusă de un bărbat din Zăneşti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.