ISSN 2457 - 3973

Prefectul Adrian Niţă: „Șansă pentru liceenii nemțeni de a studia, gratis, într-o școală americană!”

Liceenii nemțeni au şansa de a studia, gratis, într-o școală americană, a declarat, marţi, prefectul judeţului Neamţ, Adrian Niţă.
Acesta a explicat că tinerii se pot înscrie într-un program finanţat prin bursele FLEX, prin care liceenii români pot studia un an de liceu, într-o unitate de învățământ din SUA, cu toate costurile acoperite.
„Grație acestui program, județul Neamț are foști bursieri care au trecut prin experiența studiului în America! Vă îndemn, dragi tineri, să profitați de ocazie! American Councils for International Education – Romania alături de U.S. Embassy Bucharest, a lansat înscrierile pentru bursele FLEX, program finanțat de către Guvernul American. Liceenii din România care vor fi selectați vor fi găzduiți, pe perioada studiilor, de o familie din SUA. Bursierii nu vor avea de suportat niciun cost!Consider că este o șansă deosebită, dragi liceeni! Programul FLEX a sosit în România în anul 2015, coordonat tot de către o nemțeancă, Eliza Chirilă-Pop ce astăzi este Country Director la American Councils”, a declarat prefectul Adrian Niţă.
Înscrierile în cadrul burselor FLEX se fac până pe data de 13 octombrie.

Articolul anterior

Elevă accidentată pe o trecere de pietoni în Piatra-Neamț

Articolul următor

PNL Neamț: ”Mai bine pod la Luțca decât birou pentru baronul PSD sau porți de intrare în județ faraonice”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.