ISSN 2457 - 3973

Prefectul Panaite a mediat problema asociațiilor cu datorii către Brantner! Soluția îi mulțumește pe toți!

Prefectul județului Neamț, Vasile Panaite, a organizat, vineri, o mediere între reprezentanții asociațiilor de proprietari din municipiul Piatra-Neamț, un reprezentant al Primăriei și conducerea societății Brantner.

La întâlnire au participat circa 30 de reprezentanți ai asociațiilor care au ridicat diverse probleme cu care se confruntă în ceea ce privește colectarea datoriilor de la cetățeni dar și cu privire la serviciile publice de care beneficiază.

În urma medierii, prefectul Vasile Panaite a propus asociațiilor cu datorii către societatea Brantner să semneze eșalonări la plata acestora. Totodată, reprezentantul Brantner a menționat că asociațiile care vor respecta aceste eșalonări, concomitent cu plata facturii curente, vor beneficia de anularea penalităților.

”Întâlnirea pe care am mediat-o în urmă cu trei luni a avut rezultatele scontate pentru că mai bine de 70 la sută dintre asociațiile care au semnat la acea vreme eșalonări, le-au respectat. Între timp, alte asociații au ajuns să acumuleze datorii către Brantner și s-a ajuns la un nou blocaj. De aceea am ținut să mă implic, în calitate de prefect al județului, să mediez o nouă întâlnire în urma căreia sper ca asociațiile cu debite să semneze eșalonări. Astfel se va ajunge și la anularea penalităților. În momentul de față, situația ridicării deșeurilor menajere a fost deblocată în urma discuției pe care am avut-o zilele trecute cu directorul Brantner, a declarat prefectul județului Neamț, Vasile Panaite.

Reprezentanții asociațiilor de proprietari au solicitat prefectului Vasile Panaite și o întâlnire cu parlamentarii nemțeni, această întâlnire urmând să aibă loc în perioada imediat următoare.

Articolul anterior

Pe 4 octombrie, amplu exercițiu organizat de ISU Neamț

Articolul următor

NEWSALLERT Amenință că se aruncă de pe turla bisericii! Tentativă de suicid la Roman!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *