ISSN 2457 - 3973

Premierul Florin Cîţu: „1 iunie, prima bornă pentru revenirea la normalitate a României!”

Prim-ministrul Florin Cîţu a anunţat, luni, că data de 1 iunie ar putea reprezenta „prima bornă” pentru revenirea la normalitate a României.

„Astăzi voi anunţa constituirea unui comitet interministerial, sub coordonarea premierului, care să asigure, de la 1 iunie, revenirea la normalitate a României. Vom începe, de fapt, acesta este primul jalon, primul pas, prima bornă pe care o punem pentru revenirea la normalitate”, a declarat Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

Premierul a explicat că acest comitet va include toate ministerele iar la şedinţe ar putea participa, ca invitaţi, reprezentanţi ai sindicatelor şi patronatelor.

Pe de altă parte, Florin Cîţu a explicat că măsurile luate până acum au condus la stabilizarea situaţiei epidemiologice din ţară.

„În ceea ce priveşte situaţia epidemiologică, lucrurile s-au stabilizat. Am luat nişte măsuri acum o săptămână şi aţi văzut că se poate să sărbătoreşti Paştele şi în această perioadă. Aceste măsuri le-am luat după ce am discutat cu mai mulţi factori de decizie şi se vede că avem deja rezultate. Mă uit la evoluţia zilnică a cazurilor, avem un platou care se menţine de aproape o săptămână”, a subliniat primul-ministru Florin Cîţu.

Articolul anterior

Piatra-Neamţ a ieşit din ZONA ROŞIE. Rămâne Romanul şi 9 comune. (luni -5 aprilie 2021)

Articolul următor

Începe campania „Piatra Curată”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular