ISSN 2457 - 3973

Preotul Alecu Amarinei, de la Cuvioasa Parascheva din Piatra-Neamț, a trecut la cele veșnice

Preotul Alecu Amarinei, de la Cuvioasa Parascheva din Piatra-Neamț, a trecut la cele veșnice în dimineața zilei de 13 iunie 2024, chiar de Înălțarea Domnului.

Părintele avea mai multe afecțiuni cardiace dar suferința cea mai mare a fost pierderea soției, în urmă cu aproape două luni.

Născut pe 30 iunie 1955 la Buhalnița (Hangu), părintele Alecu Amarinei a slujit mai bine de 28 ani la Biserica „Cuvioasa Parascheva” din cartierul Dărmănești.

Părintele va fi înmormântat în curtea bisericii, alături de soția sa.

Articolul anterior

Întrerupere temporară furnizare apă pe mai multe străzi din Piatra-Neamţ

Articolul următor

Grav accident rutier la Pipirig. Victima transferată la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi.

3 Commentarii

  • Un Om între oameni!A fost “chemat” la ceruri odată cu Înălțarea lui lsus!Dumnezeu să l aibă alături!

  • A fost preotul de suflet al familiei.Un om deosebit cu suflet mare.Dumnezeu sa l odihneasca in pace.Condoleante familiei.

  • Un preot cu adevărat special, de o diplomație rară, extrem de fin observator și mentor erudit, care – cu fiecare cuvânt de învățătură – adăuga o cărămidă spre zidirea înțelepciunii și deschiderea drumurilor în viața privitorilor. Valoarea sa – ca duhovnic, prieten, sfătuitor și atât de multe altele – va rămâne mărturie a dăruirii în slujba oamenilor, a priceperii și chibzuinței și prilej de aducere cu drag aminte pentru toți cei cărora le-a intrat în suflet și în casă. Vrednic este în inima noastră!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular