ISSN 2457 - 3973

Președinta CJ Neamț, Emilia Arcan a felicitat cadrele militare în rezervă și în retragere

 

Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț, a participat, astăzi, 14 aprilie, la aniversarea a 25 de ani de la înființarea Filialei Neamț a Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Apărării Naționale. Aniversarea a coincis cu ședința Biroului Permanent al Filialei Neamț a acestei asociații.

”Domnul președinte al filialei nemțene, general de brigadă (r) Octavian Mancu, m-a invitat la această întrunire care a avut dublu scop – împlinirea unui sfert de secol de existență a asociației și analiza activității Comitetului și Biroului Permanent al Filialei Neamț a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere pe anul 2015. Am ținut să îi felicit personal pe unii dintre cei cărora le datorăm existența, parte din istoria țării noastre și, de ce nu, ceea ce avem noi azi și considerăm că ni se cuvine! Dumnealor și tuturor cadrelor militare în rezervă și în retragere, membri sau nu ai asociației, le doresc să se bucure de o bătrânețe liniștită și în numele cetățenilor județului, îi asigur de tot respectul generațiilor actuale“, a declarat, într-un comunicat de presă, Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț.

Evenimentul a avut loc la Muzeul Județean de Istorie. A început cu intonarea Imnului Național, iar la final s-au înmânat diplome jubiliare unora dintre foștii militari, la aniversarea sfertului de secol de la apariția filialei județene a ANCMRR.

Articolul anterior

Ce parlamentar își pregătește adeziunea la PNL Neamț? Cozmanciuc: ”Mi-am băut cafea cu Vlad Marcoci și cu el la Parlament”

Articolul următor

Sechestrare, bătăi și șantaj la Horia! Patru indivizi sunt cercetați pentru aceste fapte!

8 Commentarii

  • Participarea doamnei presedinta Arcan la aceasta intalnire a cadrelor militare in rezerva onoreaza adunarea, dar si institutia CJ Neamt. Acesti militari merita respectul nostru a tuturor pentru activitatea depusa.

  • Este un gest laudabil din partea Consiliului Judetean, prin reprezentanta acestuia, d-na Emilia Arcan. Respect acestor cadre militare carora le datoram libertatea si democratia!

  • Felicitari doamnei presedinta Emilia Arcan!Acesti militari merita tot respectul nostru!

  • Va felicit doaman presedinta! O initiativa demna de laudat.

  • Felicitări!

  • Felicitări doamnei Președinte a CJ Neamț , Emilia Arcan pentru implicarea in aceasta acțiune! Militarilor le doresc tot binele si au respectul meu !

  • Mult respect cadrelor militare si d_nei presedinta.

  • Multe felicitari!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *