NewsAllert :

Iată după ce scenariu funcționeaza FIECARE ȘCOALĂ DIN NEAMȚ începând din 2 noiembrie 2020

Au fost prinși hoții care au spart sediul PNL Neamț

Decizie cu privire la cursurile școlare din Piatra-Neamț, Bicaz și 3 comune, începând din 2 noiembrie!

Piatra-Neamț, Gârcina, Girov, Dochia și satul Bistrița ar putea rămâne FĂRĂ APĂ pe 3 noiembrie

PSD Piatra-Neamț acuză: ”Pentru PNL, școala e doar o secție de vot!”

Iată cum arată noii consilieri ai municipiului Piatra-Neamț! Foto de la depunerea jurământului!

Încă 2 localități din Neamț au intrat în ZONA ROȘIE! La Piatra-Neamț crește incidența cazurilor! Lista pe fiecare localitate! (joi, 28 octombrie)

Spitalul Județean Neamț are un nou manager începând de miercuri, 28 octombrie

Prim-ministrul Ludovic Orban vine la învestirea primarilor de Piatra-Neamț, Roman și Roznov

Mașina răsturnată între Dobreni și Bodești! Două persoane au fost rănite!

Îl cunoașteți? Polițiștii din Neamț l-au dat în urmărire națională!

Primul Muzeu al Colectivizării din România se deschide în județul Neamț

Iată când își intră ”în pâine” noii primari și consilieri, dar și președintele CJ Neamț! Lista pe fiecare oraș și comună din județ!

Două orașe și 3 comune din Neamț sunt tot în Zona Roșie! Situația pe fiecare localitate – luni, 26 octombrie!

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

  • 30 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Președinte nou la USR Neamț

USR Neamţ şi-a ales noua conducere, sâmbătă, 9 decembrie, la Piatra Neamț, în prezenţa delegaţilor din toate filialele locale ale partidului. Romaşcanul Radu Samson va conduce filiala din poziţia de preşedinte, secondat de vicepreşedinţii Ovidiu Stoian (din Piatra Neamţ) şi Gheorghe Sauciuc (din Târgu Neamț). Totodată, în Biroul Judeţean au mai fost aleşi, ca membri, Gheorghe Iortoman şi Bogdan Sava. La aceeaşi Conferinţă au fost aleşi şi membrii care vor face parte din Comisia de Arbitraj şi din Comisia de Cenzori, potrivit statutului. Conferinţa Filialei Județene a USR Neamț a fost convocată de deputatul Iulian Bulai, fost preşedinte al organizaţiei, care s-a retras din această funcție pentru a oferi ocazia dinamizării filialei judeţene Neamţ sub conducerea unui membru local. În urma alegerilor, deputatul Iulian Bulai a rămas simplu membru în cadrul USR Neamț.

 „A fi președinte de organizație județeană a unui partid nu este doar un exercițiu de putere și trebuie cu atât mai puțin să fie un exercițiu de imagine. Conducerea organizației județene USR Neamț este pentru mine o mare responsabilitate și voi încerca să mă ridic la înălțimea răspunderii care vine cu aceasta. Voi lucra împreună cu întreaga echipă pentru a face din USR Neamț un partener politic de încredere atât pentru cei 7.269 de nemțeni care ne-au onorat cu votul lor la alegerile parlamentare din decembrie 2016, cât și pentru toți cetățenii județului Neamț care caută un partener de încredere în spectrul politic nemțean. Ușa USR Neamț este deschisă oricărui locuitor al județului care dorește să se implice în viața politică și administrativă a comunității locale din care face parte. Mulțumesc încă odată colegilor care m-au susținut pentru încrederea acordată. Să avem spor la treabă!”, a declarat Radu Samson, președintele USR Neamț.

La cele 5 funcţii de conducere în USR Neamţ au candidat 10 membri, pentru alegerea unuia dintre vicepreşedinţi fiind necesară şi organizarea turului doi, când s-au exprimat voturi pentru candidații Emanuel Simon şi Gheorghe Sauciuc. Cei doi candidaţi la poziţia de preşedinte al USR Neamt, Ioan Ploscaru şi Radu Samson, şi-au expus activitatea politică şi planurile pentru creşterea filialei, apoi au răspuns numeroaselor întrebări ale delegaţilor Conferinţei.

Totodată, în deschiderea Conferinţei, a intervenit telefonic și preşedintele partidului, Dan Barna, care le-a expus delegaților prezenți mesajul partidului privitor la lupta din aceste zile de împiedicare a abuzurilor şi greşelilor grave ale coaliţiei PSD-ALDE în politicile fiscale şi în domeniul justiţiei.

Articolul anterior

Week-end de foc pentru pompierii ISU Neamț

Articolul următor

Senatorul Emilia Arcan prezintă dovada predării tabletei la CJ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *