ISSN 2457 - 3973

Președintele CJ Neamț cere DEMISIA conducerii APASERV

Președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț, Ionel Arsene, a solicitat, joi, demisia conducerii ApaServ. Solicitarea lui Arsene nu s-a îndreptat doar către managerul societății ci către ”echipa managerială”, deci îi vizează pe toți cei 3 directori ai ApaServ.

Nemulțumirea președintelui CJ Neamț vine ca urmare a crizei apei din municipiul Roman, care durează de mai bine de 6 luni.

Criza apei a culminat, joi, cu hotărârea unanimă a Consiliului Local Roman de a rezilia contractul cu ApaServ și mutarea serviciilor la ApaVital Iași.

”Demersurile pentru schimbarea furnizorului de apă nemțean cu cel din județul Iași pentru ca romașcanii să nu mai primească apă potabilă în program restricționat sunt considerate de către președintele Ionel Arsene o dovadă de incompetență managerială a conducerii Apa Serv”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Neamț.
Din acest motiv, președintele Consiliului Județean Neamț consideră că este cazul ca reprezentanții companiei județene să își dea demisia.

”Aștept demisia de onoare din partea conducerii Companiei Județene Apa Serv și a președintelui Consiliului de Administrație! Managementul defectuos al acestei companii a atras numeroase probleme pentru consumatorii de apă din municipiul Roman! În ciuda faptului că au trecut mai bine de cinci luni de la apariția crizei de apă în oraș, conducerea nu a fost capabilă să găsească o soluție pentru depășirea situației neplăcute în care se regăsesc romașcanii! Deși și-au luat angajamente ferme inclusiv la întâlnirile pe care le-am convocat în teren, unde personal am vrut să vedem ce trebuie făcut concret pentru a nu se mai da apă raționalizat, deși le-am oferit tot sprijinul și am avut încredere în profesionalismul lor, trăiesc o mare dezamăgire de pe urma responsabililor de la Apa Serv! Scuzele nu își au locul! Apa Serv are nevoie de o echipă managerială competentă”, a declarat, în comunicatul de presă, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

Despre decizia luată, joi, de Consiliul Local Roman cu privire la rezilierea contractului cu ApaServ puteți citi aici

Articolul anterior

Primăria Roman reziliază contractul cu APASERV! Consilierii locali au votat în UNANIMITATE!

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc anunță fonduri europene ”de milioane de euro”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *