ISSN 2457 - 3973

Președintele Consiliului Județean Neamț participă la Forumul Economic din Polonia

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, participă în aceste zile în Polonia, la a 27-a ediție a Forumului Economic, eveniment ce are loc în perioada 5 – 7 septembrie în orașul Krynica-Zdroj.

Deschiderea a avut loc miercuri și au fost prezenți presedintele Republicii Polonia, Andrzej Duda, presedintele Georgiei, Giorgi Margvelashvili si Gjorge Ivanov, presedintele Republicii Macedonia.

”In contextul actual, cand interesele statelor membre ale Uniunii Europene trebuie armonizate mai mult decat oricand, astfel de reuniuni sunt absolut necesare. Premisele dezvoltarii economice ale Romaniei, ale Regiunii de Dezvoltare Nord-Est si implicit ale judetului nostru sunt strans legate de cele ale Uniunii Europene iar directia de urmat trebuie sa fie una comuna pentru a ne dezvolta intr-adevar durabil si sustenabil.Voi lua parte in aceste zile la mai multe sesiuni de informare si conferinte pentru a le prezenta participantilor oferta investitionala a judetului Neamt si potentialul acestuia din punct de vedere al investitiilor. Sunt convins ca in urma acestui forum economic voi reusi sa atrag atentia investitorilor fata de judetul nostru”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Articolul anterior

Roznoveancă prinsă la Piatra-Neamț cu țigări de contrabandă

Articolul următor

Incendii, accidente și proiectile neexplodate – misiunile ISU Neamț din ultimele 24 de ore

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *