ISSN 2457 - 3973

Laurențiu Amedeo Dulamă – președintele PMP Neamț este pe cai mari!

Laurențiu Amedeo Dulamă – președintele PMP Neamț este pe cai mari! Fotografia pe care Amedeo a postat-o pe pagina sa de socializare este una extrem de sugestivă iar mesajul transmis de președintele PMP Neamț este atât la propriu, cât mai ales la figurat.

Asta pentru că PMP a reușit să intre și în Consiliul Local Piatra Neamț, cu 3 reprezentanți, cât și la Consiliul Județean Neamț cu 2 aleși. Puțin, ar spune unii, și nu e motiv de bucurie! Puțin, ce-i drept, dar esențial în actuala conjunctură!

Niciun partid nu a reușit să câștige majoritatea în CL și în CJ fapt pentru care este nevoie de alianțe. Deocamdată nu se pune problema unei alianțe PSD-PNL așa că, cele două partide ar trebui să se îndrepte, în mod natural, către aliații mai mici și tradiționali. PSD se va alia cel mai probabil, la CJ, cu ALDE, și va avea majoritatea.

La Consiliul Local Piatra Neamț, unde a intrat și Laurențiu Amedeo Dulamă, PMP ar trebui să facă alianță cu PNL care are 9 cosilieri, iar cele 12 voturi ar fi suficiente pentru alegerea celor 2 viceprimari.

Unii spun că Amedeo nu și-ar dori viceprimar din mai multe motive despre care nu discutăm acum și ar urma să rămână manager la Parking, ceea ce înseamnă că va demisiona și din CL. Chiar și așa, PMP va fi îndreptățit să ceară un post de viceprimar la Piatra Neamț și mai multe posturi ”dulci” la societățile Consiliului Local.

Există și variante pesimiste pentru liberali în care PMP-ul se va alia, neoficial, cu PSD și ALDE, atât la CJ cât și la CL. Rămâne de văzut ce va aduce ziua de mâine în această privință.

Un lucru este cert: Amedeo are dreptate, este pe cai mari!

 

(sursa foto: facebook Amedeo)

Articolul anterior

În unele zone din Piatra Neamț, la robinete curge … un lichid galben! (video)

Articolul următor

NEWSALLERT – Percheziţii DNA la Serviciul de Eliberare Permise Neamţ!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *