ISSN 2457 - 3973

Președintele PNL Neamț, George Lazăr, laudatio (interesant) pentru primarul PSD de Grumăzești

Comuna Grumazești beneficiază începând de joi de o sală de sport performantă construită cu finanțare de la Compania Națională de Investiții.

La inaugurarea obiectivului au fost prezente oficialități între care amintim pe presedintele PNL Neamț, secretarul de stat George Lazăr, dar și cei doi subprefecți liberali Adrian Ciobanu și Iulian Jugan.

Președintele PNL Neamț a făcut un laudatio cel puțin interesant pentru primarul PSD Constantin Matasă.

Declarația lui George Lazăr poate fi „tradusă” în mai multe chei, inclusiv aceea unei posibile înțelegeri politice pentru viitor.

Revenind la evenimentul de astăzi, redăm mai jos, integral, declarația președintelui PNL Neamț, secretarul de stat George Lazăr:

„Astăzi am fost invitatul domnului primar 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧 𝐌𝐚𝐭𝐚𝐬ă, în comuna 𝐆𝐫𝐮𝐦ă𝐳𝐞ș𝐭𝐢, unde, împreună fiul domniei sale, domnul viceprimar care îi poartă numele, m-a primit cu căldură în sânul unei comunități frumoase şi cu foarte mult potențial de dezvoltare.

Alături de mine s-au aflat domnii subprefecți ai județului Neamț, 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐂𝐢𝐨𝐛𝐚𝐧𝐮 şi 𝐈𝐮𝐥𝐢𝐚𝐧 𝐉𝐮𝐠𝐚𝐧.

M-am bucurat să onorez această invitație, venită din partea unuia dintre cei mai valoroşi primari nemțeni, care întotdeauna a muncit cu seriozitate şi determinare pentru comuna pe care o administrează.
Cu atât mai mult, mă bucur că motivul întâlnirii noastre a fost inaugurarea unei săli de sport performante în Grumăzeşti, finanțate prin Compania Națională de Investiții. Sala cuprinde 180 de locuri, iar investiția făcută se ridică la totalul de 5.631.246 lei fară TVA.
Pot spune că, de fiecare dată, astfel de proiecte realizate cu succes, îmi arată că administrația locală nemțeană se mişcă în direcția corectă şi împărtăşeşte aceeaşi viziune de a promova activități alternative pentru tinerii nemțeni, a crea resurse pentru dezvoltarea locală şi a facilita investițiile sustenabile şi de viitor.

Familia Matasă se numără, de mulți ani, printre prietenii apropiați mie. Atât domnul primar, cât şi domnul viceprimar sunt oameni pe care îi admir pentru hotărârea şi seriozitatea cu care îşi fac treaba şi pentru modul în care gospodăresc, cu drag, pentru că acest lucru se cunoaşte, comuna Grumăzeşti.

Când ajungi într-o comunitate locală şi te simți primit ca într-o familie, când vezi proiecte care prind contur prin respectarea unor responsabilități asumate în fața localnicilor şi, în general, când vezi cum micile progrese administrative preced unele mai mari şi cu mai mare impact la nivelul comunităţii, nu poți să nu remarci calitatea activității celor care au înțeles să facă politică prin fapte, nu prin vorbe.

Întotdeauna voi aprecia munca bine făcută, curajul de a asuma şi duce la capăt proiecte îndrăznețe şi buna organizare şi gestionare a resurselor.

Îi felicit pe domnul primar Matasă şi pe domnul viceprimar, Constantin Matasă şi sunt convins că viitorul ne va aduce frumoase colaborări şi că vom forma o echipă performantă, care va ridica standardele administrației locale şi județene din Neamț.

Astfel de oameni aş vrea să întâlnesc în fiecare zi.
Ei sunt dovada că la Neamț se poate!”

Articolul anterior

Informare privind serviciul de administrare a parcărilor de reședință din municipiului Piatra-Neamț

Articolul următor

Primăria Piatra-Neamț înființează un punct fix de recenzare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.