ISSN 2457 - 3973

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr: „O veste bună vine astăzi din municipiul Roman!”

O veste bună vine astăzi din municipiul Roman, a anunţat, marţi, preşedintele PNL Neamţ, avocatul George Lazăr.
Liderul PNL Neamţ a declarat că la Școala Gimnazială „Carol I” se va construi o sală de sport care va fi dotată cu tot ce trebuie.
De asemenea, şi grădinița va fi reabilitată şi dotată cu toate cele necesare.
„Banii necesari, adică 17.496.670,22 lei, vor fi alocați de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în cadrul unui proiect integrat de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a Școlii Gimnaziale ”Carol I”. E bine de știut că astfel de fonduri vin doar în comunitățile în care există echipe care se bat pentru ele. În cazul Romanului, împreună cu primarul liberal Leonard Achiriloaie și parlamentarii liberali Laurențiu Dan Leoreanu și Eugen Ţapu-Nazare am acționat la unison şi am reușit să atragem aceste fonduri. În județul Neamţ, proiectul ce tocmai a primit finanțare guvernamentală nu este nici primul, nici ultimul din zona educaţiei, care este una dintre prioritățile echipei PNL”, a declarat avocatul George Lazăr, preşedintele PNL Neamţ.
Finanțarea se obține din fonduri europene și fonduri guvernamentale, pentru a nu fi împovărate bugetele locale, a mai spus liderul PNL Neamţ.

Articolul anterior

Colegii din CJ Neamţ sunt alături de Nicoleta Buzenschi

Articolul următor

Căruţă spulberată pe DN15, la Podoleni, de un autoturism

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.