ISSN 2457 - 3973

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, despre spargerea sediului: ”Adversarii politici recurg la metode comuniste!”

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, a avut o primă reacție după ce sediul filialei a fost spart de persoane rămase deocamdată necunoscute.
Cozmanciuc a lăsat să se înțeleagă că ar fi vorba de o acțiune dirijată dinspre adversarii politici, dar a subliniat că echipa PNL Neamț nu se lasă intimidată de astfel de acțiuni comuniste.
”Am mai spus-o și o repet: PNL vrea o competiție electorală corectă! Este ridicol ce am găsit în această dimineață la sediul PNL Neamț. Din păcate nu este prima dată când adversarii politici recurg la astfel de metode, rupte din manualele comuniste. La fel ca în 2014 sau în 2016, se pare că i-am deranjat foarte tare pe contracandidați prin declarațiile și acțiunile noastre. Dacă așa vor să dea startul campaniei electorale, înseamnă că greul abia începe și ne vom pregăti pentru cele mai abjecte atacuri. Ne scârbește acest mod de a face politică, însă nu ne vom lăsa intimidați. Nemțenii sunt mai deștepți decât își imaginează unii politicieni, înțeleg astfel de derapaje și le sancționează la vot!”, a declarat președintele Mugur Cozmanciuc.
Nu este prima dată când sediul PNL Neamț este spart iar documentele din interior sunt răscolite.
Astfel de spargeri s-au produs și în urmă cu 4 ani, culmea, înaintea alegerilor locale.

 

Articolul anterior

Focar de COVID-19 la Primăria Poiana Teiului. Primărița nu este infectată.

Articolul următor

”VA URMA. Ghid performativ pentru spectator” deschide stagiunea 2020-2021 la Teatrul Tineretului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.