ISSN 2457 - 3973

Președintele USR Neamț, Iulian Bulai, prezice căderea ”baronului” Ionel Arsene!

Deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț, prezice căderea baronului Ionel Arsene.

Bulai a scris, vineri, pe pagina de facebook, că își dorește ca USR-PLUS să aibă alături de PNL candidați unici pentru funcțiile de primari și mai ales de de președinte al Consiliului Județean Neamț.

Iulian Bulai a explicat că în acest fel, ”epoca baronului Ionel Arsene ia sfârșit!”.

”Apel la UNITATE! Ieri s-a scris istorie la Galați. S-au decis candidați unici la Primăria și Consiliul Județean Galați din partea PNL și USRPLUS. Primul mare pact de centru dreapta din Moldova la alegerile locale de anul acesta. PSD va deveni istorie pentru prima oară în acest județ roșu de 30 de ani. Același lucru trebuie să se petreacă și la Neamț. Pentru a reuși în fața baronului PSD, Ionel Arsene – mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea în Moldova – va trebui să avem candidați unici la Consiliul Județean Neamț. PNL și USRPLUS trebuie să fie, împreună, o alternativă la incompetența care conduce județul. Suntem județul în care numirile politice ale PSD au fost sub nivelul zero al bunului simț: Andrușcă, ministrul Economiei, Arcan, membru în Biroul Permanent al Senatului, fiica senatoarei – șefă peste funcționarii publici din țară, Harabagiu – consilierul lui Dăncilă care a indus în opinia publică faptul că Halep a fost huiduită pe stadion și nu Firea. Aici, la Neamț, avem poate cea mai josnică conducere PSD din toată Moldova: baronul Arsene a lăsat zeci de școli cu WC în fundul curții, a dat milioane de euro pentru un spital precar care se face la Iași, adică la 120 de km de Piatra Neamț, Lacul Izvorul Muntelui arată ca o mare baltă mizerabilă, iar drumul în jurul lacului este o aventură off road. Spitalul Județean din Piatra Neamț, aflat în subordinea CJ Neamț, arată ca la începutul anilor 2000. Mai rău decât celelalte spitale din județ. Pentru a fi director de școală trebuie să fi pupat inelul sultanului Arsene și să ai carnețel de partid la PSD. La fel și cu inspectorii școlari: pesediști din zona Târgu-Neamț – de unde e șeful lor. Peste toate acestea, Ionel Arsene și PSD vor să îl pună primar la Piatra Neamț pe incapabilul fost ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, care-a descoperit recent Neamțul pe hartă. Ne vom opune cu toate forțele noastre ca județul să rămână roșu. Epoca baronului Arsene trebuie să ia sfârșit. Trebuie să reconstruim acest județ după pârjolirea lui de către Arsene. De asemenea, trebuie să înlăturăm definitiv moștenirea lui „Pinalti“ de la Piatra Neamț. Sper ca PNL și USRPLUS să poată da candidați unici la Primăria Piatra Neamț și Consiliul Județean Neamț”, a declarat președintele USR Neamț, deputatul Iulian Bulai.

Rămâne de văzut care va fi răspunsul conducerii PNL Neamț la apelul făcut de USR-PLUS.

Articolul anterior

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc: ”Peste 17 milioane lei de la Guvern pentru 49 localități calamitate de inundații!” Iată lista completă!

Articolul următor

Primăria Piatra-Neamț – Investiții în extinderea și modernizarea sistemului de iluminat public în valoare de 1.054.480 euro (fonduri UE)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *