ISSN 2457 - 3973

Presiune redusă la apă în Piatra-Neamţ, D-va Roşie, Săvineşti, Roznov şi Zăneşti (marţi – 8 august)

Pentru realizarea unei lucrări la conducta magistrală a apei a apei potabile, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 08.08.2023, între orele 08.00-20.00

Vor fi afectați utilizatorii din zonele: aval de pârâu Cuejdi, Pod Spital și Pod Piața Mare și Cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai, Speranța, Văleni), strada Tineretului și Ștrand Piatra Neamț din Municipiul Piatra Neamț. 

Oraș Roznov (inclusiv satele Slobozia și Chintinici)
Comuna Dumbrava Roșie
Comuna Săvinești
Comuna Zănești

Nu va fi afectată furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă la Spitalul Județean Neamț.

„Furnizarea apei potabile va fi reluată în data de 08.08.2023, în jurul orei 20.00, urmând ca în funcție de consum și de amplasarea branșamentelor de apă, toate zonele afectate să beneficieze de serviciul de alimentare cu apă potabilă, până cel târziu la orele 24.00. Menționăm că în momentul reluării furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă este posibil ca în distribuție să fie existente depuneri din conducte sub formă de săruri și oxizi, fiind necesară o perioadă limitată de timp, până la limpezire. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere! Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de 0233233340 sau consumatorii noștri pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu”, au transmis reprezentanţii Companiei APA SERV.

Articolul anterior

George Lazăr, despre Ceahlăul cel falnic, Athosul al României…

Articolul următor

Anunţ sistare apă în comuna Pipirig

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *