ISSN 2457 - 3973

Prima ieșire în public a noului prefect Vasile Panaite a fost alături de 150 de oameni în fața Prefecturii!

Funcția de prefect în care a fost numit, joi, de Guvern, nu l-a schimbat pe Vasile Panaite ci din contra îl ține în continuare alături de oameni.

Vineri, acesta a participat la prima ediție din acest an a “Marşului biciciliştilor – Masa Critică 2017” din Piatra Neamț. Vasile Panaite, sau ”Piti” cum îl știu prietenii, s-a îmbrăcat sport şi alaturi de fiul său mai mic, David, au venit pe biciclete. De altfel, acesta a spus că prezența sa nu este în calitatea oficială în care urmează să fie învestit miercuri.

A încercat să fie discret dar a fost imediat remarcat. Asta pentru că Vasile Panaite este un împătimit al ciclismului amator şi a participat şi la edițiile trecute ale Marşului bicicliştilor.

A socializat cu ceilalți participanți la acțiune după care a plecat, alături de fiul său, în coloana de peste 150 de biciciclişti.

“Îi felicit pe organizatorii acestui frumos şi important eveniment la care am venit cu drag şi în anii trecuți. Mersul pe bicicletă este o activitate sănătoasă şi totodată o alternativă ecologică. Acțiunea de astăzi este atât pentru a conștientiza ceilalți participanți la trafic de prezența bicicliștilor cât și pentru a stimula și alți pietreni să apeleze la această formă sănătoasă și ecologică de deplasare”, a declarat Vasile Panaite.

Anul trecut, la acțiune a participat și președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, iar intențiile acestuia erau de a fi prezent și vineri alături de bicicliști. A fost nevoit să renunțe în ultima clipă după ce a primit o convocare urgentă la București.

Una peste alta, Marșul bicicliștilor – Masa Critică 2017 a fost o reușită și în acest an, aceasta fiind doar prima acțiune din șirul lung de acțiuni ce vor urma până în toamnă.

Articolul anterior

PHOENIX, TALISMAN și VACANȚA MARE concertează la Piatra Neamț! Uite programul manifestărilor organizate de Consiliul Județean și Centrul pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare”

Articolul următor

Semnează petiția pentru salvarea doctoriței din Neamț, Camelia Smicală, de abuzurile autorităților din Finlanda!

2 Commentarii

  • Sa fii sanatos si sa-ti dea dzeu multa sanatate si putere de munca.Un exemplu bun ptr.toti.

  • Felicitări, sănătate maximă, putere de muncă și vânt bun din pupa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *