ISSN 2457 - 3973

Prima reacție a lui Arsene după înfrângerea usturătoare a PSD în Neamț

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, a postat un mesaj pe pagina lui de facebook prin care dă de înțeles că prezența Vioricăi Dăncilă în turul al doilea este o victorie. Ceea ce înseamnă că vremurile cu scoruri ”istorice” pentru social-democrați au apus!

În continuarea mesajului, Arsene garantează că vor fi analize în fiecare organizație ceea ce sună a ”decapitări” acolo unde nu au fost obținute rezultate. Președintele PSD Neamț nu a vorbit nimic de o eventuală asumare a rezultatului dezastruos obținut la Neamț, ceea ce ar echivala cu o demisie de onoare.

Pe de altă parte, Arsene susține că România a fost ținută până acum 3 ani în sărăcie. Probabil a uitat rapid de guvernările PSD care l-au avut premier pe Victor Ponta în ultimii 7 ani (cu excepția unui an, al guvernării Cioloș).

Probabil că a fost mai bine în ultimii 3 ani mai ales că Neamțul a avut un ministru care a făcut județul celebru, evident referirea fiind către Dănuț Andrușcă.

Ar mai fi și alte lucruri de spus, dar până atunci, iată mesajul integral al președintelui PSD Neamț postat pe pagina de facebook:

”Candidatul PSD este în turul doi. Vă mulțumim!

Sunt multe de spus despre acest prim tur, iar fiecare organizație își va face propria analiză, vă garantez.

E greu să te lupți cu o „hidră” de unul singur! Dar, iată, nu e imposibil!

PSD a fost votat de români chiar dacă a pierdut guvernarea în urma jocurilor politice. Oamenii văd și înțeleg!
Ținuți până acum trei ani în sărăcie și cu statut de colonie, românii au avut în Guvernul Dăncilă un susținător, un guvern care le-a spus că se poate și le-a demonstrat că merită să fie respectați și apreciați în țara lor.

Acest rezultat arată că românii cred în social-democrație. Că nu vor dictatura PNL, în care toată puterea e concentrată în mâinile unui singur om!

Românii vor un președinte care unește și care nu și-a făcut din ură și dezbinare un crez politic. Vor un președinte care muncește, nu stă în vacanțe. Vor un președinte cu inimă, nu unul împietrit în propria sa aroganță.

Dincolo de scenarii, acuzații și conspirații, votul este suveran.

Urmează turul doi. Votăm cu inima!”

Klaus Iohannis a întrunit în județul Neamț 36,31% din totalul voturilor valabil exprimate.

La o distanţă de peste 10 procente se clasează PSD Neamţ, cu 26,08%. Este cel mai mic scor obţinut în ultimii ani de social-democraţi semn că este nevoie de o reformă şi în organizaţia nemţeană.

Dan Barna este pe locul al treilea cu 12,02% iar ”independentul” Mircea Diaconu a întrunut 11,00%.

Ceilalţi candidaţi au însumat 14,59%.

În judeţul Neamţ, prezenţa la vot a fost de 42,83%.

Articolul anterior

Fake-news cu viceprimarul Gavrilescu! PSD face cărțile să preia oficial conducerea PMP Neamț?!

Articolul următor

Jumătate din municipiul Piatra-Neamț rămâne 2 zile fără apă pe 13 noiembrie 2019

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular