ISSN 2457 - 3973

Prima ședință a Consiliului Consultativ al Tinerilor din Neamț

Luni a avut loc prima ședință a Consiliului Consultativ al Tinerilor din județul Neamț, for înființat la propunerea președintelui Consiliului Județean, Ionel Arsene. De altfel, acesta a fost prezent la această primă ședință și le-a transmis celor prezenți un mesaj de susținere.

”Am participat la o prima sedinta a Consiliului Consultativ al Tinerilor, un adevarat brainstorming in care tineri cu initiativa si reprezentanti ai catorva organizatii neguvernamentale din județ s-au întrecut in idei si propuneri care sa duca la implementarea unor proiecte de mare interes pentru tineretul nemțean. Îi felicit pe toti pentru perseverență, implicare si ii voi susține cu mare drag in tot ceea ce vor sa întreprindă! Datorita lor, judetul Neamt va găzdui un “Târg al ONG-urilor”, o “Gală a Excelentei” si, de ce nu, la Neamț sper sa reusim sa semnam “Certificatul de nastere a Zilei Naționale a Elevilor si Studentilor”, pe data de 17 noiembrie! Succes, tuturor! Aveti in mine un prieten si susținător!”, a declarat Ionel Arsene.

La inițiativa președintelui CJ Neamț au luat ființă mai multe organisme consultative, intitulate generic Consiliul Consultativ, în domeniile educației, sănătății, mediului economic, social și cultural.

Articolul anterior

FARMEC deschide la Piatra Neamț primul magazin din zona Moldovei

Articolul următor

Alegerile locale parțiale pentru municipiul Roman, comunele Bălțătești și Pipirig, în atenția polițiștilor nemțeni!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *