ISSN 2457 - 3973

Primăria Piatra-Neamț anunță redeschiderea spațiilor de joacă din oraș

Conducerea Primăriei Piatra-Neamț a anunțat că toate spațiile de joacă din oraș vor fi redeschise începând de vineri, 12 iunie, potrivit unei decizii luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență care vizează tot județul.

”Mulțumesc domnului prefect George Lazăr pentru reacția promptă și favorabilă la solicitarea pe care i-am adresat-o. În Piatra Neamț sunt 46 de locuri de joacă publice pentru care anul acesta am demarat o amplă acțiune de reabilitate și modernizare. Pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus vă rog să ne supraveghem copii pentru respectarea distanțării sociale. Municipalitatea pietreană va dezinfecta periodic locurile de joacă deschise”, a declarat primarul Dragoș Chitic.
Șase locuri de joacă au fost modernizate prin înlocuirea echipamentelor vechi cu echipamente de joacă noi și moderne. Este vorba despre următoarele locuri de joacă: Parc Aurora, strada Brândușelor, strada Mihai Viteazu – bloc C5, strada Pompiliu Clement, Strada Rovine, strada Aleea Ulmilor la intersecția cu strada Mihai Viteazu.
De asemenea au fost efectuate reparații capitale la alte 12 locuri de joacă și reparații punctuale și înlocuiri de echipamente uzate la încă 10 locuri de joacă.

Articolul anterior

DSP Neamţ: Sunt vindecaţi 75% dintre pacienţii infectaţi cu Covid! Au fost 4 focare în judeţ!

Articolul următor

CORONAVIRUS Neamț – Situația pe fiecare oraș și comună din județ (10 iunie) ! Au scăpat 18 localități!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *