ISSN 2457 - 3973

Primăria Piatra-Neamţ sprijină producătorii locali

Primăria Piatra-Neamţ vine în sprijinul producătorilor locali din întreg judeţul, oferindu-le acestora posibilitatea de a se promova în mediul on-line prin intermediul aplicaţiei PIATRA NEAMT CITY APP şi pe site-ul  www.piatraneamtcity.ro.  Toţi producătorii locali care deţin certificat de producător, fie că au sau nu un punct fizic de desfacere, au fost contactaţi, iar cei care au dorit se regăsesc acum în aplicaţia PIATRA NEAMT CITY APP şi pe site-ul  www.piatraneamtcity.ro, la secţiunea Producători locali (https://piatraneamtcity.ro/ro/places/producatori-locali ) .

Astfel, cei care doresc să achiziționeze produse direct de la producători, pot accesa paginile menționate unde se regăsește oferta fiecărui producător în parte și datele lui de contact.

Lista cuprinde producători din toate zonele  judeţului care comercializează legume şi fructe din producţia proprie, produse lactate, carne proaspătă şi preparate din carne, produse apicole, conserve, dulciuri de casă şi băuturi tradiţionale.

„Ne dorim ca în continuare producătorii locali să își poată vinde marfa, în ciuda restricților impuse pericolul infectării cu virusul Covid-19, și în același timp pietrenii să aibă de unde procura produse agroalimentare de calitate. Un prim pas în acest sens a fost sprijinirea producătorilor pentru promovare în mediul on-line , urmând ca în etapa următoare să realizăm chiar o platformă on-line tip food-delivery pentru a facilita comercializarea produselor locale direct de la producători . Îndemn, totodată, pietrenii să cumpere de la producătorii din zonă în această perioadă dificilă pentru toată lumea, susținând astfel și economia locală” a declarat primarul Andrei Carabelea

Toţi producătorii care doresc să se înscrie pe platforma PIATRA NEAMŢ CITY APP pot solicita acest lucru trimiţând un email la adresa [email protected] sau telefonic la numărul 0748 146 809.

 

Articolul anterior

Mara Calista (candidat PNL Neamț): Pilonului II de pensii administrate privat trece pragul de 70 de miliarde de lei active.

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc (președintele PNL Neamț): Planul PNL este unul ambițios, dând nemțenilor șansa unui trai la nivel european

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular