ISSN 2457 - 3973

Primăria Roznov, transformată de primar în P.F.A. Ionel Ciubotaru! Dosarele X cu datornicii la bugetul local!

La Primăria Roznov, nimeni și nimic nu îl impiedică pe primarul PSD Ionel Ciubotaru (declarat susținător al PRO România) să domnească așa cum dorește el, și nu cum spune legea.

Puținii consilieri locali incomozi sunt tratați cel mult la capitolul ”diverse” în timp ce aleșii care îi mănâncă din palmă, inclusiv unii din PNL, au diverse ”bonusuri locale”.

Gurile rele vorbesc că unii sunt scutiți inclusiv de la plata taxelor locale. Sau mai bine spus, nimeni din Primăria Roznov, la ordinul primarului, nu îi deranjează pe cei care au acumulat datorii de mii de lei sau chiar zeci de mii de lei la bugetul local, prin firmele pe care le administrează.

Pentru a spulbera acest mit, consilierul PNL Ciprian Ștefan Stan a solicitat la Primărie să i se pună la dispoziție lista cu agenții economici care înregistrează debite la bugetul local la plata taxelor și impozitelor locale.

Consilierul liberal a cerut totodată să îi fie puse la dispoziței informații cu privire la măsurile luate de Biroul de Taxe și Impozite din Primăria Roznov pentru a recupera debitele.

Într-un răspuns sofisticat și plin de trimiteri la legi, semnat de secretara Alina Diana Stoian și primarul Ionel Ciubotaru, consilierul local Ciprian Ștefan Stan este trimis … la plimbare.

Evident că era mai simplu, legal și de bun simț să fie prezentată lista societăților cu debite și care, în spatele insolvenței, nu mai achită datoriile.

O a doua adresă în acest sens a fost trimisă și semnată de aproape toți consilierii locali ai PNL. Interesant este că tocmai președintele PNL Roznov, Constantin Popa, despre care se vorbește că ar fi ”mână în mână cu primarul”, nu a semnat această adresă. Nu spunem noi așa ceva dar nici nu putem opri gura lumii din Roznov.

Revenind la această a doua adresă, rămâne de văzut care va fi răspunsul Primăriei Roznov.

Noi vom continua seria dezvăluirilor de tipul Dosarele X de la Primăria Roznov, atât în ceea ce privește modul în care au fost realizate investiții la școli cât și asupra modului în care a fost administrat bazarul sau Căminul pentru Persoane Vârstnice.

Fiecare obiectiv va fi tratat separat și cu date concrete! Vom discuta despre sumele imense alocate școlilor și cine a executat lucrările. Sau cum o firmă a renunțat la contract pentru că șpaga solicitată era mai mare decât profitul.

Ne vom referi și la cum au crescut brusc încasările din bazarul orașului, sau despre minunile și blaturile de la Căminul pentru Persoane Vârstnice.

În 5 mandate, de când este primar Ionel Ciubotaru (fost PSD, fost PNL, fost PDL, iar PSD, acum PRO România), s-au adunat suficiente documente și nemulțumiri din partea localnicilor.

Articolul anterior

Copac căzut peste 2 mașini în Piatra-Neamț, în cartierul Mărăței

Articolul următor

Super-idei pentru un cadou deosebit, de la Arhiprint Piatra-Neamț! Trebuie să vezi asta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *