ISSN 2457 - 3973

Primarul Andrei Carabelea: “Am pornit staţia de asfalt. Programul curent cuprinde 23 de străzi”

Săptămâna aceasta a fost pornită stația de asfalt și s-a definitivat programul de asfaltări pentru următoarele 3 luni, potrivit informaţiilor furnizate, joi, de conducerea Primăriei Piatra-Neamţ.

Lucrările de curățenie și asfaltare pe străzile principale din municipiul Piatra-Neamț se vor realiza cu preponderență pe timp de noapte.

“Ne dorim ca lucrările să fie de bună calitate, durabile, dar în același  timp să se realizeze cu un disconfort minim pentru pietreni, de aceea s-a luat decizia efectuării lor atunci când traficul rutier este redus.  Toate lucrările care se vor desfășura în municipiu vor fi atent monitorizate pentru a respecta standardele de calitate și pentru a fi finalizate la termen. În același timp, invit și cetățenii să fie inspectori de calitate pentru orice lucrare din oraș și să ne semnaleze atunci când lucrurile nu sunt făcute așa cum ar trebui”, a declarat primarul Andrei Carabelea.

În prezent în programul de asfaltări sunt cuprinse  23 de străzi: Merilor, Cerbului, Dacia, Mărăței, Cuejdi, Ozana, Dărmănești, Nicolae Iorga, Fermelor, Progresului, Bistriței, I.L. Caragiale, Ștefan cel Mare, Aleea Ulmilor, B-dul Decebal-Paharnicului, G-ral Dăscălescu, Nicu Albu, Dimitrie Leonida, Burebista, Progresului, Muzeelor, Gheorghe Doja, Piața Dărmănești (parcare).

Lista străzilor pe care se va interveni cu turnare de covor asfaltic, ridicări de cămine la cotă și bordurări va fi actualizată de câte ori va fi necesar, în funcție de solicitări.

 

Articolul anterior

Incidenţa cazurilor COVID-19 pe fiecare localitate din Neamţ (01.04.2021)

Articolul următor

Deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL Neamţ): “Veste bună pentru Autostrada Unirii!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *