ISSN 2457 - 3973

Primarul Chitic: ”Spațiu de joacă distrus în mod intenționat în Piatra Neamț! Unii adversari politici au întrecut orice limită!”

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic a publicat, luni, dovada că spațiul de joacă din oraș care a devenit subiect de atacuri politice a fost vandalizat intenționat.

Dragoș Chitic a precizat că are motive întemeiate, susținute pe probe, ca mai multe locuri de joacă din Piatra-Neamț să fi fost distruse cu intenția de a discredita administrația locală.

”Teoretic nu a început campania electorală, dar se pare că unii au început lupta politică prin metode care depășesc orice imaginație. Dacă se va confirma distrugerea intenționată a unor echipamente de joacă din oraș în scop electoral, înseamnă că unii adversari politici au întrecut orice limită. Ultimul caz de acest gen s-a petrecut chiar săptămâna trecută, când un loc de joacă a fost distrus intenționat, iar la scurt timp subiectul a fost transmis către o publicație online, care l-a preluat fără să facă o documentare și l-a mediatizat opinând că municipalitatea nu întreține într-un mod corespunzător spațiile de joacă. Distrugerea echipamentelor de la acel loc de joacă a fost filmată cu camerele de supraveghere din zonă și astăzi a fost sesizată poliția, furnizând organelor de cercetare și înregistrarea video”, a declarat primarul municipiului Piatra-Neamț.

Dragoș Chitic a adăugat că în perioada imediat următoare vor fi montate camere de supraveghere video la toate locurile de joacă din oraș.

”Este de neconceput ca cineva să se coboare la nivelul la care să afecteze siguranța și sănătatea copiilor, dând dovadă de lașitate și un cinism ieșit din comun, crezând că va câștiga capital electoral printr-o metodă atât de josnică”, a adăugat primarul Chitic.

Rămâne de văzut care va fi rezultatul anchetei polițiștilor asta cu atât mai mult cu cât viețile copiilor sunt puse în pericol de niște inconștienți. Iar dacă se dovedește că au fost comenzi politice pentru distrugerea locurilor de joacă, indivizii care au făcut aceste lucruri merită să fie prezentanți opiniei publice!

 

 

 

 

Articolul anterior

Cum se face pâinea la Mănăstirea Sihăstria, din județul Neamț (video)

Articolul următor

Spectacole la Teatrul Tineretului Piatra-Neamț în săptămâna 2-9 martie 2020

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *