ISSN 2457 - 3973

Primarul de Roman o dă în judecată pe Ecaterina Andronescu! Aceasta l-a acuzat că a plătit transportul celor care au manifestat în Capitală!

Lucian Micu, primarul municipiului Roman a reacționat după ce vicepreședintele PSD, Ecaterina Andronescu, a declarat la sfârșitul săptămânii trecute, că mai mulți primari din țară au susținut financiar deplasarea protestatarilor la mitingul din București.

„Pot să vă transmit şi dumneavoastră ca să vedeţi mesajele care spun că unii primari – şi vă dau exemplu concret mesaj primit de la cineva din Roman – au plătit drumul, cheltuielile pentru transportul celor care au ieşit în stradă”, a declarat Ecaterina Andronescu pentru Digi24.

Primarul Lucian Micu a negat vehement aceste acuzații și a precizat că o va da în judecată pe Ecaterina Andronescu.

”De-a lungul anilor, am fost martor la multe episoade în care adevărul a fost acoperit de minciuni și îmi pare rău să observ că mai există politicieni care chiar nu mai au niciun scrupul. De dimineață, un cetățean mi-a spus că fostul ministru al educației, Ecaterina Andronescu, cunoscută ca ministrul Abramburica, și-a permis să mă acuze public, fără nicio dovadă, că am plătit persoane să protesteze la București împotriva Legilor Justiției. Nu înțeleg cum această femeie și-a permis să mânjească numele meu și al orașului nostru cu astfel de minciuni sfruntate. Dreptul de a protesta este al oamenilor. La Roman nu a protestat nimeni sâmbătă seară, dar dacă au fost romașcani care s-au dus la București pentru a-și manifesta nemulțumirea față de guvernarea PSD – nu a fost datorită mie, ci din cauză că în politică mai există personaje mizerabile. Dragi romașcani, să nu plecați niciodată capul în fața celor care vor să vă jignească și să arunce cu noroi asupra orașului nostru! Am încredere că cei de la Digi24 vor demonta minciunile vicepreședintelui PSD și am încredere că justiția va scoate la lumină adevărul despre Roman”, a declarat primarul municipiului Roman, Lucian Micu.

Articolul anterior

Ansamblul ”Brâul Roșu” va participa la emisiunea ”LA MĂRUȚĂ” pe 24 ianuarie! Are nevoie de votul nostru!

Articolul următor

Risc de avalanșă în Ceahlău de gradele 3-4

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.