ISSN 2457 - 3973

Primarul Dragoș Chitic – anunț despre taxele și impozitele pe 2020

Începând de marți, 7 ianuarie, pietrenii pot achita taxele și impozitele locale pe anul 2020, a anunțat primarul Dragoș Chitic.

Edilul a precizat că cei care vor plăti integral până pe 31 martie, vor beneficia de o reducere de 10 la sută din valoarea taxelor și impozitelor datorate.

”De astăzi se pot plăti taxele și impozitele la Piatra Neamț pentru anul 2020. Pentru plata până la 31 martie acordăm o bonificație de 10% ceea ce face ca taxele și impozitele plătite de cei care aleg această opțiune să fie mai mici decât anul trecut. O fiscalitate predictibilă şi prietenoasă reprezintă un stimul pentru populație și mediul de afaceri, ce poate genera creşterea încasărilor bugetare prin dezvoltarea oraşului, şi NU prin majorarea taxelor. În scopul de a încuraja cetăţenii să-şi achiziţioneze maşini care nu poluează mediul, pentru maşinile electrice impozitul este zero, iar pentru maşinile hibrid se aplică o scutire de 95%. La fel ca în 2019, şi în 2020 proprietăţile neîngrijite vor fi impozitate dublu”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Taxele si impozitele la Piatra Neamț se pot plăti :
-numerar sau cu cardul, la sediile DTI din oraș;
-prin transfer bancar;
-online, folosind portalul ghiseul.ro

Articolul anterior

Incendiu puternic într-o gospodărie din Borlești

Articolul următor

Mai multe străzi din cartierul Dărmănești rămân miercuri, 8 ianuarie, fără apă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *