ISSN 2457 - 3973

Primarul Harpa a găsit soluția să țină deschisă Piața din Târgu Neamț

Piața din Târgu-Neamț nu se închide, a declarat, duminică seara, primarul Daniel Harpa.
Edilul a precizat că a reușit să găsească o soluție ”de mijloc”, care să fie acceptată de toate autoritățile.
”1. HALA AGROALIMENTARĂ – este prevăzută cu standuri individuale de vânzare; aici, se vor institui măsuri suplimentare pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 – se va organiza circuitul clienților – INTRARE- IESIRE – având în vedere faptul că amplasamentul ne permite să realizăm și acest circuit. Se va continua luarea măsurilor obligatorii pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei COVID-19 – purtarea măștii de protectie, distantarea, măsuri de dezinfecție și aerisire periodică a spațiului comercial.
2. HALA LEGUME-FRUCTE – se vor rabata geamurile de pe peretele principal pentru a permite aerisirea halei; accesul clienților se va realiza pe ușile principale, iar ieșirea pe ușile laterale; totodată se vor lărgi spațiile dintre tonete – pentru a exista distanțarea optimă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
3. SPATIILE DE COMERCIALIZARE PRODUSE INDUSTRIALE, TEXTILE SI UZ CASNIC – vânzarea se va realiza doar din modulele existente cu respectarea prevederilor HG 935/2020;
4. Pentru producătorii de lactate vom amenaja spații speciale în aer liber, pe spațiile pietonale din exteriorul Halei AGROALIMENTARE, cu respectarea tuturor normelor igienico-sanitare de comercializare a acestor produse”, a declarat primarul orașului Târgu Neamț, Daniel Harpa.
Primarul a precizat că va continua să sprijine mediul de afaceri din orașul Târgu Neamț.

Articolul anterior

Dragoste cu forța la Piatra-Neamț sfârșită în …. arestul Poliției

Articolul următor

Un nou accident mortal pe E85, în Neamț! Coliziunile între 2 autoutilitare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *