ISSN 2457 - 3973

Primarul PSD din Bicaz, Nicolae Sălăgean, apartament de 250 metri pătrați și milioane în conturi

În timp ce locuitorii din Bicaz se zbat de ani de zile într-o sărăcie lucie, mai marele orașului – primarul Nicolae Sălăgean duce o viață la polul opus.

Potrivit ultimei declarații de avere pe care a depus-o, primarul orașului Bicaz locuiește într-un apartament care pare să fi ocupat tot etajul blocului: are nu mai puțin de 254 de metri pătrați!

În timp ce o familie de oamenii obișnuiți abia reușesc să își cumpere după o muncă de o viață un apartament de 50 de metri pătrați, Nicolae Sălăgeanu stă într-o locuință cât 5 apartamente!

Situat în Bicaz, pe strada Piatra Corbului (conform declarației de avere), apartamentul primarului a ajuns la generoasa suprafață de 254 metri pătrați ”prin extindere”. Adică familia Sălăgean tot a cumpărat apartamentele din apropiere și s-a extins. Nu știm dacă s-au spart pereții despărțitori și, dacă s-a făcut acest lucru, există și autorizațiile necesare. Cei care pot verifica aceste aspecte sunt, deocamdată, sub directa coordonare a lui dar după 27 septembrie, lucrurile se pot schimba.

Despre anexa gospodărească de 33 metri pătrați aproape că ne este rușine să aducem aminte, având în vedere suprafața.

Terenurile primarului PSD Nicolae Sălăgean sunt și ele demne de un social-democrat: 500 metri pătrați pe strada Piatra Corbului și aproape 4.000 metri pătrați la Izvorul Muntelui.

Dar primarul orașului Bicaz are și depozite bancare generoase, toate la aceeași bancă, din curtea primăriei.

Cel mai generos cont este cel de peste 2,2 milioane lei (circa 550.000 euro). Însă nu sunt de neglijat nici titlurile de stat în sumă de 350.000 lei (circa 70.000 euro).

Celelalte conturi bancare  de 5.500 euro, 17.600 lei și 500 lei sunt mizilicuri la acest nivel.

Oamenii normali, care muncesc cinstit de pe o zi pe alta, sau care au ieșit la pensie (la fel ca Nicolae Sălăgean), nici nu pot visa la așa ceva.

Nicolae Sălăgean a încasat, anul trecut, din indemnizația de primar suma de 62.639 lei. Noroc de pensie, care a fost mai mare: 83.484 lei.

Aflat la al doilea mandat, primarul Sălăgean nu are în proprietate nici un autoturism.

Ce ar putea rămâne în urma lui Nicolae Sălăgean după alegerile din 27 septembrie? Un oraș Bicaz în care 8 ani nu s-a investit nimic concret pentru locuitori.

Un oraș care ani la rând a ratat șansa să se dezvolte turistic.

Un oraș în care bicăjenii sunt atacați de haitele de câni fără stăpân.

Un oraș sufocat de gunoaie.

Un oraș care în 2020 nu are asfalt, apă, canalizare și gaz metan în toate cartierele.

Un oraș în care copiii și tinerii nu au acces la educație în unități școlare moderne.

Orașul Bicaz și bicăjenii merită o șansă la o viață mai bună! Pentru asta este nevoie de schimbare. Este nevoie să cadă cortina peste umbrele comunismului.

Pe 27 septembrie, Bicazul revine la viață iar Iulian Matasă, candidatul PNL pentru funcția de primar este pregătit și are echipa care îl va susține!

(sursa: ziarul Ceahlaul)

a-salagean

(sursa declarație de avere – site Primăria Bicaz)

Articolul anterior

Mugur Cozmanciuc (candidat PNL la președinția CJ Neamț): ”Avem respect pentru toți primarii, indiferent de culoarea politică!”

Articolul următor

Intersecția semaforizată de la Girov va fi finalizată în două săptămâni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.