ISSN 2457 - 3973

Primarul Vasile Panaite, pelerinaj cu 300 de oameni la mormântul lui Arsenie Boca!

Aproape 300 de locuitori ai comunei Dragomirești și-au văzut, miercuri, visul cu ochii împlinit! Oameni cu frica lui Dumnezeu, aceștia și-au dorit să ajungă măcar o dată în viață la mormântul părintelui Arsenie Boca și să se închine la cel denumit Sfântul Ardealului.

Primarul Vasile Panaite a fost cel care a făcut un efort financiar, din banii proprii, și a închiat mai multe autocare cu care a organizat un pelerinaj de o zi la micuța biserică din localitatea hunedoreană Prislop.

”Este prima dată când cei din Dragomirești ajung la mormântul părintelui Arsenie Boca. Și-au dorit foarte mult acest pelerinaj și sunt bucuros că am reușit să le aduc această împlinire sufletească. Ne rugăm la bunul Dumnezeu să ne dea zile și putere să ajungem și anul viitor la mormântul părintelui Arsenie Boca”, a declarat primarul Vasile Panaite.piti prislop2

Edilul comunei Dragomirești nu este la prima ”ispravă” de acest gen. De fapt este a cincea ediție a pelerinajelor pe care familia Panaite le organizează pentru locuitorii comunei.

Oamenii au fost în anii trecuți la Putna, Dragomirna, Voroneț, Sucevița, Moldovița , Petru-Vodă, Mănăstirea Neamț, Sihla, Sihăstria și tot nordul Moldovei.

De această dată a fost o dorință mare a lor să ajungă la Prislop iar Vasile Panainte le-a îndeplinit-o. Perioada aleasă nu este deloc întâmplătoare. Pentru a evita orice speculații, Vasile Panaite a preferat să nu organizeze pelerinajul înainte de alegeri și nici să nu vorbească despre acest moment decât după scrutin.

Articolul anterior

Un deputat din Neamţ a demisionat din Parlament

Articolul următor

S-au afișat rezultatele la prima probă a examenului de bacalaureat!

10 Commentarii

 • completare: curios ca numai in preajma alegerilor locale oamenii sunt dusi in pelerinaj pe banii primarului

  completare 2: ulterior primarul isi recupereaza el banii cumva.. ca doar n-are comuna buget degeaba

  • 1. se vede ca aveti un comentariu tendentios in conditiile in care se specifica foarte clar in articol ca pelerinajul a avut loc dupa alegeri!
   2. este a 5-a editie a pelerinajelor organizate de aceasta familie. Alegerile sunt odata la patru ani!
   3. am aprobat comentariul d-voastra pentru ca nu cenzuram decat comentariile cu injurii sau acuzatii fara probe. Dar am raspuns comentariului din respect pt familia care a facut acest efort si mai ales pentru cei peste 300 de oameni care au mers in pelerinaj!
   4. am vrea sa vedem macar un sfert dintre primarii din judetul Neamt ca organizeaza macar un pelerinaj la Cuvioasa Parascheva de la Iasi. Majoritatea isi fac propriile ”pelerinaje” in Spania, Italia, Grecia, etc.

  • Nu este adevarat,Alex. Alegerile au trecut si apoi d.Panainte nu este la prima excursie de acest gen pt locuitorii comunei.Consider comentariul dumitale tendentios si s- ar cuveni sa ceri scuze.

  • alex….cite schimbari in bine a facut D.Primar Vasile Panaite?…este unicul…..

   • foarte frumos domnule primar de acea am stiu ce sa votez si speram la anul sa ne mai duceti

 • Au fost în acest pelerinaj si copiii bătrânilor din comuna, care stau prin Piatra Neamț și nu au votat la noi în comună. Au fost si cei care au recunoscut că nu l-au votat pe Panaite. Așa că primarului nostru nu face aceste gesturi numai în preajma alegerilor. Bravo lor, pentru tot ceea ce fac, un exemplu si pentru alții.

 • Foarte frumos din partea domnului primar felicitari

 • Fara cuvinte….comuna Dragomiresti nu a avut si nici nu va avea un om mai bun ca Primar , cum este Vasile Panait….Felicitari primarului !!!!!

 • Sunt multe de spus,prefer a ma abtine.Ce sa construit sunt prin fonduri europene. Acei bani imprumutati trebuiesc dati înapoi. Stradutele mici când vor fi măcar pavate cu balast vreodată????. Când plouă vai de mama lor cei ce locuiesc acolo.

 • FELICITARI DOMNULUI PRIMAR… Si BUNUL DUMNEZEU SA II DEA MULTA MULTA SANATATE SI PUTERE SA MEARGA MAI DEPARTE

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *