ISSN 2457 - 3973

Primul candidat la președinția TSD Neamț!

 

  • Alexandru Rotaru: Sunt pregătit să iau organizația de tineret!

 

Lupta seniorilor pentru conducerea filialei PSD Neamț este luată, de multe ori, ca model și în celelalte organizații, în special în cea de tineri. Tensiunea ultimelor zile, generată tocmai de aceste alegeri, se simte și la TSD Neamț. Au apărut tot felul de ipoteze care deocamdată rămân doar la acest nivel.

Lupta pentru conducerea organizației de tineret, al cărui președinte ajunge membru de drept în Biroul Permanent Județean, este coordonată din spate de seniori. Sau cel puțin așa pare din afară. De fapt este o luptă tot a seniorilor prin intermediul tinerilor, care primesc astfel botezul politic, perpetuând acest mod de a face politică.

La președinția TSD Neamț vor exista, se pare, doi candidați.

Primul care s-a anunțat este Alexandru Rotaru. Nu discutăm acum de numele celor care îl susțin puternic pentru a prelua organizația de la Adrian Bourceanu, care a împlinit vârsta senioratului.

Alexandru Rotaru a acceptat să răspundă întrebărilor newsallert.ro, chiar înainte de a anunța oficial, în interiorul partidului, că va candida la președinția TSD Neamț. De profesie inginer Căi Ferate, Drumuri și Poduri, Alexandru Rotaru a absolvit un master în geodezie și cartografie, și unul în științe politice și administrație publică. Este membru al PSD din 2006 și a fost desemnat de PSD Neamț candidat la alegerile europarlamentare de anul trecut.

ROTARU PONTA

 

Reporter: Candidați la funcția de președinte al TSD Neamț?

Alexandru Rotaru: Da! Astăzi mi-am anunțat public candidatura în Comitetul Executiv al PSD.

Reporter: Ce vă recomandă pentru această funcție?

Alexandru Rotaru: Consider că sunt pregătit pentru a prelua președenția organizației de tineret a PSD Neamț datorită experienței dobândite la TSD Roman, campaniile electorale din trecut, candidatura la europarlamentare, și bineânțeles coordonarea colegiului 6 la alegerile prezidențiale.

Reporter: Care sunt principalele linii reformatoare pe care le propuneți în TSD Neamț?

Alexandru Rotaru: Răspunsul va veni la momentul oportun.

Reporter: La alegerile locale din 2016, cati candidati va desemna organizatia TSD Neamt? Cati la primar, viceprimari, consilieri judeteni si locali?

Alexandru Rotaru: Îmi doresc minim 83 consilieri locali adică un reprezentant al TSD în fiecare localitate pe locuri eligibile. La ultimul Comitet Executiv Național al TSD, domnul președinte Victor Ponta a promis că 25 la sută din locurile la consiliile locale vor reveni tinerilor

Reporter: Dar la alegerile parlamentare, pe lista de candidați?

Alexandru Rotaru: Sper ca la alegerile parlamentare, un loc pe lista PSD Neamț să fie al organizației de tineret.

 

(Gabriel APETRII)

Articolul anterior

Flăcările Iadului în Mărăței! (update)

Articolul următor

Ce minune?! Președintele PSD Neamț a acceptat un interviu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular