NewsAllert :

Iată după ce scenariu funcționeaza FIECARE ȘCOALĂ DIN NEAMȚ începând din 2 noiembrie 2020

Au fost prinși hoții care au spart sediul PNL Neamț

Decizie cu privire la cursurile școlare din Piatra-Neamț, Bicaz și 3 comune, începând din 2 noiembrie!

Piatra-Neamț, Gârcina, Girov, Dochia și satul Bistrița ar putea rămâne FĂRĂ APĂ pe 3 noiembrie

PSD Piatra-Neamț acuză: ”Pentru PNL, școala e doar o secție de vot!”

Iată cum arată noii consilieri ai municipiului Piatra-Neamț! Foto de la depunerea jurământului!

Încă 2 localități din Neamț au intrat în ZONA ROȘIE! La Piatra-Neamț crește incidența cazurilor! Lista pe fiecare localitate! (joi, 28 octombrie)

Spitalul Județean Neamț are un nou manager începând de miercuri, 28 octombrie

Prim-ministrul Ludovic Orban vine la învestirea primarilor de Piatra-Neamț, Roman și Roznov

Mașina răsturnată între Dobreni și Bodești! Două persoane au fost rănite!

Îl cunoașteți? Polițiștii din Neamț l-au dat în urmărire națională!

Primul Muzeu al Colectivizării din România se deschide în județul Neamț

Iată când își intră ”în pâine” noii primari și consilieri, dar și președintele CJ Neamț! Lista pe fiecare oraș și comună din județ!

Două orașe și 3 comune din Neamț sunt tot în Zona Roșie! Situația pe fiecare localitate – luni, 26 octombrie!

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

  • 30 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Primul candidat oficial pentru Primăria Piatra-Neamţ

Marius Irimia este primul candidat oficial pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ. El a fost desemnat de USR Piatra-Neamţ, după patru dezbateri tematice unde candidații interni și-au putut expune proiectele.

„Îl felicit pe Marius Irimia pentru că a câștigat încrederea colegilor și pentru modul în care și-a pregătit programul și l-a prezentat la dezbaterile interne. Este un coleg valoros și va fi un candidat puternic. Alegerile locale sunt tot mai aproape, astfel că în perioada următoare vor avea loc multe astfel de evenimente în interiorul USR Neamț. Vom avea candidați în toate orașele și în cea mai mare parte a localităților din mediul rural. USR va crește mult până la alegerile locale. Lansez din nou invitația tuturor nemțenilor care doresc să se implice alături de noi în comunitățile din care fac parte: nu stați deoparte, doar implicându-vă direct puteți contribui la dezvoltarea unei comunități”, a declarat deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

Marius Ioan Irimia, candidatul USR la Primăria Piatra Neamț, are 38 de ani, este căsătorit și este tatăl unei fetițe de 7 ani. De profesie inginer silvic, Marius Irimia este absolvent al Facultății de Silvicultură din Suceava, iar din anul 2007 lucrează în cadrul Administrației Parcului Natural Vânători Neamț, unde s-a specializat în protejarea mediului, promovarea turismului și crearea hărților digitale.

El este pasionat de descoperirea artefactelor, fiind unul dintre cei mai prolifici amatori în domeniu. Nu mai departe de săptămâna trecută, Marius Irimia a găsit cu detectorul de metale un topor ce ar putea fi vechi de circa 5.000 ani.

„Sunt foarte bucuros că într-un timp relativ scurt am reușit să-mi conving colegii de filială să-mi acorde votul lor, motiv pentru care le mulțumesc. Nu îi voi dezamăgi. Pentru cei care nu mă cunosc, sunt un pietrean care, din când în când, descoperă câte o “comoară”, contribuind astfel la îmbogățirea patrimoniului arheologic al județului Neamț și la completarea informațiilor privind istoria acestor locuri. Sunt un patriot convins, iubesc acest frumos oraș de munte și sunt interesat de protejarea mediului, dar sufăr când văd cum autoritățile locale actuale refuză să promoveze cu adevărat potențialul turistic pe care îl avem. Mă consider un om simplu, serios, perseverent, responsabil, pun suflet în toate lucrurile în care mă implic și știu că împreună cu un grup de oameni bine intenționați putem face o schimbare, schimbarea de care avem nevoie pentru ca acest oraș să devină un adevărat oraș turistic. Eu am considerat că acest grup este USR și voi fi implicat total pentru împlinirea acestui deziderat”, a declarat Marius Irimia, candidatul USR la Primăria Piatra Neamț.

În următoarele săptămâni, filiala USR Piatra Neamț își va definitiva lista pentru Consiliul Local, în timp ce la mijlocul lunii februarie va fi votată și lista de candidați la Consiliul Județean.

Săptămâna trecută, USR Roman l-a desemnat pe Radu Samson candidat la funcţia de primar.

(în fotografie, Iulian Bulai (stânga) şi Marius Irimia (dreapta)

Articolul anterior

Grav accident pe E85, în județul Neamț

Articolul următor

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Neamţ a primit 8 autospeciale noi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *