ISSN 2457 - 3973

Prindeți hoțul! Polițiștii din Piatra-Neamț vă cer sprijinul pentru a-l identifica!

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Acesta a fost surprins de camerele video amplasate în exteriorul unei societăți comerciale din Piatra Neamț.

În fapt, la data de 25 septembrie 2019, poliţiştii au fost sesizați de către un bărbat din Piatra Neamț, cu privire la faptul că, la data de 22 septembrie 2019, persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil din incinta unei unități economice.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 40-45 de ani, înălțimea de 1,65 – 1,70 cm, păr negru, îmbrăcat cu o jachetă portocalie, pulover în dungi gri și negru, blugi maro, fiind încălțat cu adidași albi. Acesta, profitând de neatenția persoanelor din incinta localului, ar fi sustras un telefon mobil și după ce s-ar fi asigurat că nu este observat, a părăsit incinta societății.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea bărbatului din imagini este rugat să anunţe Poliţiei municipiului Piatra Neamț la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112!

Articolul anterior

Bărbat găsit mort în apartamentul din cartierul Dărmănești – Piatra Neamț

Articolul următor

Prefectul George Lazăr: ”Sănătatea nemțenilor este pe primul loc în această perioadă!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *