ISSN 2457 - 3973

Profesoară din Neamț reținută pentru act sexual cu un minor! Este vorba de cazul elevului seminarist care s-a sinucis!

Crinela Marc, profesoara care în vârstă de 40 de ani care a avut o relație cu elevul seminarist care s-a sinucis anul trecut, a fost reținută, de procurorii din Piatra Neamț, pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. Informația a fost confirmată, pentru newsallert.ro, de inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Femeia va fi prezentată, astăzi, de procurorul Parchetului Piatra Neamț în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Crinela Marc este acuztă că a întreținut relații sexuale cu Marius Săndulache, elevul său de la Seminatorul Teologic din Piatra Neamț. Idila s-a derulat timp de aproape jumătate de an după care, în toamna anului trecut, între aceștia a apărut o ruptură.

Băiatul nu a putut trece peste acest șoc. Pe 17 noiembrie, acesta nu s-a mai întors acasă iar părinții au sesizat autoritățile.

Tot pe pe 17 noiembrie, un bărbat a sărit de pe podul de la Căprioara în râul Bistrița. La scena șocantă a asistat o persoană aflată în apropiere și care l-a văzut pe sinucigaș agitat înainte de a sări în apă. Pentru câteva zeci de secunde, victima a fost ținută la suprafață de haine, după care a dispărut sub apă.

De pe 17 noiembrie, adolescentul nu a mai fost văzut de nimeni. După fix o lună de zile, pe 17 decembrie, cadavrul unui bărbat a fost zărit la barajul de la Reconstrucția iar cele mai sumbre temeri s-au adeverit. Era trupul lui Marius.

Anchetatorii nu au închis dosarul și după ce au strâns mai multe probe și au audiat mai mulți martori au decis, marți, să o rețină pe profesoara Crinela Marc, pentru relații sexuale cu un minor.

Articolul anterior

Epidemie de gripă aviară în Neamț?! Alte 6 lebede moarte au fost găsite pe lacul Bâtca Doamnei!

Articolul următor

Joi, se oprește apa pe mai multe străzi din Târgu Neamț

Un comentariu

  • Eu nu cred așa ceva! Eu o cunosc pe Doamna Crinela Marc de aproape 4 ani! Ea nu ar fi făcut așa ceva,ea îmi dădea sfaturi cum să mă feresc de lumea rea,mi-a fost chiar și mentora la Limba română, făceam pregătire cu ea ca să pot trece examenul de clasa a 8-a!Ea ne spunea să credem în Dumnezeu, că el vede tot și tot adevărul iese la iveală.Nu avea de ce să facă așa ceva, ținând cont că avea trei copii, soț, era profesoară și preoteasă !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *