ISSN 2457 - 3973

PSD Neamț vrea 5 cu 2!

Conducerea filialei PSD Neamț a organizat, vineri, o conferință de presă în care a reiterat ideea că speră să obțină la alegerile parlamentare 5 deputați și 2 senatori.

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, a avut și o declarație politică în care a condamnat atitudinea actualei guvernări și ”cârdășia” dintre PNL, premierul Dacian Ciloș și președintele Klaus Iohannis. Preluând mesajul de la centru, președintele PSD Neamț a subliniat de fiecare dată prenumele celor doi lideri, respectiv Jullien (Dacian Jullien Cioloș) și Werner (Klaus Werner Iohannis) încercând să inducă ideea că nu au rezonanță românească. Dincolo de aceste atacuri la persoană – dat fiind faptul că este vorba de un nume de botez – declarațiile președintelui PSD Neamț au vizat situația actuală a guvernării și contestarea la Curtea Constituțională a României a legii de anulare a celor 102 taxe.

În cadrul aceleiași conferințe, deputatul Ioan Munteanu – directorul de campanie al PSD Neamț – a făcut publice câteva dintre programele PSD în domeniul agriculturii într-o posibilă guvernare viitoare.

Articolul anterior

Autorităţile din Neamţ sunt pregătite de iarnă! Pe hârtie!

Articolul următor

Consiliul Județean al Elevilor din Neamț și-a ales o nouă conducere

Un comentariu

  • voua astora de la PSD va facem loc la POARTA ALBA , iar celor de la PNL la GHERLA asa o sa aveti timp sa faceti parte din parlament

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.