ISSN 2457 - 3973

PSD Piatra-Neamţ vine în ajutorul producătorului de mărţişoare umilit de primărie

Organizaţia PSD Piatra-Neamţ vine în sprijinul unui producător local de mărţişoare care a fost umilit şi învins de birocraţia primăriei.
Cazul a fost relatat pe larg de colegii de la ziarulatitudineadeneamt.ro  aici  şi singurii care au luat atitudine publică până acum sunt social-democraţii pietreni.
Membrii organizaţiei condusă de Florentina Moise au hotărât să achiziţioneze mărţişoarele pe care Oana Apetrei le-a lucrat manual, urmând să le ofere pe stradă pietrenilor.
„Nu putem rămâne indiferenți la această situație care a fost sesizată în presă. Ne declarăm uluiți! Nici nu vrem să ne gândim la ce a simțit acest producător local, acest om care încă mai face lucruri din pasiune, pentru a nu ne pierde tradiția și identitatea ca neam. Ce a făcut? Mărțișoare lucrate manual cu dragoste și migală pentru noi toți! Ce a vrut sa facă? Să participe la un târg organizat de Primăria Piatra-Neamț! Ce a pățit? A fost umilită! De cine? De acești domni care s-au cocoțat pe funcții în Primăria Piatra Neamț și au uitat de pietreni! Vom lua legătura cu doamna, pentru că noi, consilierii locali PSD Piatra-Neamț vom cumpăra toate mărțișoarele făcute cu mâinile ei, chiar din indemnizația de consilier local. Apoi vom merge pe străzile orașului și vom împărtăși această bucurie a dăruirii, a primăverii cu dumneavoastră, dragii noștri pietreni. Oana Apetrei, pentru ca am aflat cum vă numiți, promitem că mărțișoarele dumneavoastră vor ajunge în casele pietrenilor pe 1 Martie, și nu numai pe o strada”, a declarat consilierul PSD Piatra-Neamţ Eduard Robert Minuţ.

Articolul anterior

Cinci ani de închisoare pentru un traficant de droguri din Neamţ

Articolul următor

ALERTĂ Accident cu 3 maşini şi un TIR la Agapia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.