ISSN 2457 - 3973

PSD Roman, victorie în Consiliul Local pentru mediul de afaceri

Consilierii locali ai PSD Roman au reuşit să impună un nou proiect în Consiliul Local, de această dată în spriinul mediului de afaceri.
Este vorba de scutirea pe toată durata anului 2022 de la plata taxei pentru ocuparea domeniului public cu terase, a agenților economici care își desfășoară activitatea în această perioadă.
„Sectorul ospitalității (HoReCa), reprezintă un pilon important al economiei locale, de altfel în întrega economie românească contribuie cu aproape 5% la produsul intern brut și asigură mai bine de 4% din totalul angajaților cu contract individual de muncă, dar reversul medaliei este că a fost și continuă să fie unul din domeniile puternic afectate de pandemia de COVID-19. Ne preocupă de asemenea și siguranța locurilor de muncă pentru cei care lucrează în HoReCa, dar mai ales predictibilitatea este principala condiție, pentru un mediu economic puternic, de care orașul nostru are nevoie ca de aer. Grupul PSD mulțumește tuturor colegilor consilieri pentru votul fără culoare politică acordat, reușind astăzi să reducem măcar puțin din povara cheltuielilor pentru toți cei care în calitate de operatori economici în domeniul HORECA romașcani, contribuie un an întreg la bugetul local”, a declarat liderul consilierilor PSD Roman, Alexandru George Bălan.
Proiectul de hotărâre a fost iniţiat de grupul consilierilor locali ai PSD format din George-Alexandru Bălan, Andreea-Alexandra Broască, Ionuț-Liviu Ciocoiu, Radu-Cătălin Curpăn, Iulia Havrici-Tomşa, alături de Dragoș Viorel Moroşanu (PPU-SL), împreună cu George-Dragoș Barcă (PRO România).

Articolul anterior

ALERTĂ Carambol cu 4 maşini la Alexandru cel Bun. O persoană a fost rănită.

Articolul următor

Accident cu două victime lângă Târgu Neamţ. O maşină s-a răsturnat pe câmp.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *