ISSN 2457 - 3973

Publiserv anunţă lucrări la canalizarea pluvială și reparații străzi în zona centrală din Piatra-Neamţ

Primăria Piatra-Neamț, prin societatea Publiserv S.A, desfășoară în această perioadă o serie de lucrări de reparații și întreținere a rețelei stradale și de canalizare pluvială a municipiului.

Echipele societății execută lucrări de extindere a canalizării pluviale pe strada Borzoghean, sub tribuna II a stadionului. Amenajările sunt necesare în condițiile în care rețeaua actuală nu mai reușea să facă față în perioadele cu precipitații, iar strada din zona arenei sportive era acoperită de apă afectând atât circulația rutieră, cât și locuitorii riverani.

Tot în aceste zile, Publiserv efectuează lucrări de reparații cu asfalt în zona centrală a municipiului, respectiv în  sensul giratoriu din spatele Hotelului Ceahlău, precum și în imediata apropiere, pe strada Ana Ipătescu. De asemenea, echipele societății au început și vor continua și zilele viitoare curățarea albiei pârâului Cuejdi, între puntea Erou Bucur și zona complexului comercial „Unic”.

O altă lucrare în desfășurare este cea de amenajare cu pavele a trotuarului de pe strada Obor, în zona Kaufland.

Săptămâna viitoare vor continua reparațiile cu asfalt și sunt programate să se realizeze pe strada Izvor, la intersecția cu str. Dragoș Vodă, operațiuni de înlocuire a unui un grătar pluvial cu rigolă de traversare, cu o rigolă carosabilă cu elemente de beton dublu armat.

 

Articolul anterior

Conducerea Primăriei Piatra-Neamţ anunţă că vor fi plantaţi peste 600 de arbori și arbuști

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă pe străzile Păcii, Rovine, Doctor Emil Costinescu și Pictor Nicolae Grigorescu din Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular