ISSN 2457 - 3973

Râurile din Neamţ au mai luat viaţa unui copil!

Seria neagră a copiilor care se îneacă nu s-a oprit iar vara abia a început. Marţi, un băieţel de 12 ani din municipiul Roman a dispărut în apele râului Moldova iar trupul său este căutat şi acum de pompierii ISU Neamţ.

”Miercuri, la ora 19:48, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la numărul „112”, că un băiat, în vârstă de 12 ani a fost văzut de o persoană trecând râul Moldova, în apropierea podului CFR din municipiul Roman, în ziua anterioară. Copilul nu a ajuns acasă. Urmare a solicitării, un ofiţer şi şapte subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială şi o barcă pneumatică şi au început operaţiunile de căutare. Acţiunea a fost oprită la ora 22:00 şi a fost reluată în această dimineaţă”, a declarat sublocotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Un alt copil, din comuna Zănești s-a înecat, vinerea trecută, în canalul hidro al râului Bistrița. Tragedia s-a petrecut sub ochii unui sătean care l-a văzut pe băiat și pe un prieten al său în timp ce se zbăteau să scape din canal. Omul a reușit să îl scoată pe unul dintre copii căruia i-a întins o creangă de care să se prindă. Al doilea copil a dispărut în apă. La fața locului a venit un echipaj cu barcă de la ISU Neamț pentru a căuta trupul copilului pe care l-au găsit a doua zi.

Pe 14 iunie, un alt copil s-a înecat în râul Siret, în localitatea Luțca, comuna Sagna. Băiatul se afla la scăldat cu prietenii şi deodată a dispărut în apă, cel mai probabil într-o groapă. Trupul acestuia nu a fost găsit.

Pe 12 iunie, un tânăr de 17 ani, din Pângărați s-a înecat în Râul Bistrița în condiții similare. Nici trupul acestuia nu a fost găsit.

 

Articolul anterior

EXCLUSIV Aurelia Simionică: Am obținut finanțarea pentru reconstrucția Pieței Centrale

Articolul următor

Ionel Arsene: Reducerea TVA la 19% închide cercul măsurilor reparatorii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular