NewsAllert :

Coronavirus/ Numărul persoanelor pozitive din Neamț a crescut la 160! Județul, pe locul 3 la nivel național!

Procesiune cu moaștele Cuvioasei Parascheva, la bisericile din Neamț, pentru izbândirea în fața bolii (video/foto)

REVOLTĂTOR! Iată micul dejun al unui pacient cu coronavirus din Spitalul Județean! CJ Neamț cumpără jante de aliaj cu 900 lei/bucată!

Scandal sexual la Mănăstirea Neamţ! Călugăr acuzat că a intrat peste un bărbat în carantină!

A murit o polițistă de la Serviciul Rutier Piatra-Neamț! Avea doar 39 ani!

Declarație explozivă a dr. Codruț Munteanu, fost manager al Spitalului Județean: ”Nu a fost voință politică de la vârful CJ Neamț!”

Bărbat de 61 ani, mort în incendiul care i-a cuprins casa din Cândești

Doctorița Daniela Marcoci, bună în managementul Spitalului Județean Suceava, ignorată de conducerea CJ Neamț

Prefectul George Lazăr, către președintele CJ, Ionel Arsene: ”Văd că vreți să dați un tun de 17,6 milioane euro! Nu e bine…”

O femeie de 60 ani este a șasea victimă a coronavirusului în Neamț

Dosar la DNA pentru noul manager al Spitalului Județean Neamț! Este trimis în judecată pentru corupție!

Un individ a fugit din zona carantinată Suceava la Bicaz! Abia revenise din Anglia…

Mocanu a demisionat! Dr. Apostoaie, noul manager al Spitalului Județean Neamț! Angajații spitalului: ”E jale! Ne ducem de râpă!”

Testele Covid se fac de miercuri și la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț

ALERTĂ Explozie de cazuri Covid-19 în Neamț! Creștere cu 50% într-o zi! Județul, pe locul 3 în țară!

  • 5 aprilie 2020

ISSN 2457 - 3973

Republica socialistă Arsene! Amenințări cu jandarmii către Mugur Cozmanciuc și primarii PNL! (video cu impact emoțional!!!)

Ședința Consiliului Județean Neamț de astăzi, 26 septembrie 2019, a fost un preambul (nefericit) la Gala ”Dynamite Show”, din acest week-end, de la Piatra-Neamț”.

Delegația PNL Neamț, condusă de președintele Mugur Cozmanciuc, din care au făcut parte deputatul Laurențiu Leoreanu, senatorul Eugen Țapu-Nazare și cei 25 de primari liberali, a fost amenințată cu evacuarea din sala de plen cu jandarmii de către președintele CJ Neamț, social-democratul Ionel Arsene.

Nimic nou sub soare, ar spune cei care își aduc aminte de 10 august 2019, atunci când jandarmii – la comanda ex- ministrului Carmen Dan – au gazat copii, bătrâni și oameni pașnici veniți să proteseze în Piața Victoriei.

Astăzi, a fost o jumătate de pas ca jandarmii să fie chemați de Ionel Arsene ca să evacueze delegația liberală. Și asta doar pentru că PNL Neamț a avut o altă opinie cu privire la modul de împărțire a banilor la rectificare bugetară.

Ca un adevărat căpitan de județ, Ionel Arsene a amenințat, a tunat și a fulgerat pentru faptul că liberalii ”au avut curaj” să aibă un alt punct de vedere.

Calm, deputatul Mugur Cozmanciuc – președintele PNL Neamț – a cerut să ia cuvântul înainte de votul pe rectificare, pentru a prezenta viziunea liberală.

”Dacă aveți bunăvoință și înțelepciune, dați-mi cuvântul acum”, a spus Mugur Cozmanciuc.

Această îndrăzneală a iritat orgoliul președintelui CJ Neamț care, neavând puterea argumentului, a încercat mai întâi să vorbească peste Cozmanciuc, după care s-a dezlănțuit: ”Oprim ședința pentru 5 minute și chem jandarmii să vă evacueze!”.

Replica lui Cozmanciuc, într-o notă iornică dar amintind de 10 august 2018, nu s-a lăsat așteptată: ”Chiar vă rugăm, eu și colegii mei primari deja suntem speriați…”.

Întreg ”dialogul” îl puteți urmări mai jos. Înainte însă mai precizăm faptul că rectificarea bugetară precum și alocarea cotei de 7,5% din impozitul pe venit a fost o veritabilă bătaie de joc la adresa comunităților conduse de primari ai PNL.

Evident, o parte dintre publicațiile on-line din județul Neamț vor prezenta – pe bani publici și mulți – o altă perspectivă a acestui subiect…

Articolul anterior

ALERTĂ – Dispariție minoră de 12 ani din Piatra-Neamț!

Articolul următor

Liberalul Hopșa, către social-democratul Arsene: ”Niciodată nu va sta un liberal cu capul plecat la poarta ta! Să înțelegi asta!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *