ISSN 2457 - 3973

Rezultate meritorii pentru sportivii Asociației Ecvestre „La Salcii”, la concursul de la Remetea (foto-galerie)

Sportivii Asociației Ecvestre „La Salcii” din Cut – Dumbrava Roșie au reprezentat din nou, cu cinste, județul Neamț, la un concurs național de profil.

De această dată, cei 10 sportivi nemțeni s-au făcut remarcați prin evoluții la concursul organizat la Remetea – judetul Harghita.

De remarcat sunt în primul rând prezențele pe podiumul competiției, respectiv o medalie de argint și două medalii de bronz.

Deși este cel mai tânăr club de hipism din România, Asociația Ecvestră „La Salcii” a devenit deja un nume cunoscut în competițiile de profil.

De altfel, Ionuț Tofan – ambițiosul președinte al asociației este determinat să organizeze și la baza hipică pe care o deține la Cut, un concurs hipic zonal, pentru inceput.

De reținut este că la Asociația Ecvestră „La Salcii” sunt organizate cursuri atât pentru profesioniști dar și pentru amatori, adulți și copii.

Și, de ce nu, o vizită această asociație ecvestră poate fi un moment de relaxare pentru cei mari sau mici, dar, de ce nu, și un punct de plecare pentru o viitoare carieră sportivă hipică.

Așadar, poftiți la Asociația Ecvestră „La Salcii”.

Detalii puteți găsi și pe pagina de Facebook cu același nume.

Articolul anterior

Top 5 activități care să stimuleze motricitatea fină a copilului tău

Articolul următor

Un şofer beat şi cu permisul anulat s-a răsturnat cu maşina între Crăcăoani şi Oşlobeni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular