ISSN 2457 - 3973

Ritmuri tribale pe malul râului Bistrița! Exotismul Africii @La Caiace!

O zi întreagă de ritmuri și cânturi tradiționale africane, cărora li se suprapun influențele de la jazz și blues la beatbox, trecând prin funk, rock’n’roll, vor fi mixate de AdrianR, pe data de 2 iulie, de la ora 16,00, pe malul Bistriței, La Caiace.
De la ora 19:00 va veni și Sacriface Drums – una dintre puținele trupe de percuție, iar cei prezenți vor asista la o reprezentație cu tobe de mână, djembe, congas, bongos, percuții tradiționale și ritmuri exotice într-un moment de bucurie și explozie de energie pozitivă.
”Avem și designer’s corner, unde puteți proba și lua acasă cerceii, brățările și accesoriile Maria’s Ladybugs, o adevărată demonstrație de creativitate și meșteșug. Veți puta afla povestea din spatele minunatelor creații semnate Raluca Ciucanu și veți avea ocazia să învățați elementele de bază în crearea bijuteriilor, cum să alegeți și să combinați materialele și chiar trucuri pentru a va crea o bijuterie unică. Tatuajele henna sunt în mare vogă, deci nu rata șansa de a ni te alătura pentru a-ți face unul! Raluca și Cathy, doua dintre artistele Henna Story Iasi cu incercarea de a aduna cât mai mulți iubitori ai artei henna/mehndi ce vor avea ocazia să se bucure de experiența unui tatuaj cu henna”, anunță organizatorii.

Așadar, pe 2 iulie, de la ora 18.00, La Caiace aduce o oază de sălbăticie și exotismul Africii în municipiul Piatra-Neamț. Intrarea este liberă!

Articolul anterior

Percheziții DIICOT în Neamț! Ancheta vizează o rețea de traficanți de minori!

Articolul următor

Situația romilor din județul Neamț, în atenția Prefecturii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *